../images/Emo53.gif

אני מתכננת לעשות את חוות החיות מתוך הספר האדום "עוגות יום הולדת" של ג'וזי מנדלסון (עמ' 132-133) ובמקום לקנות חיות בית (סוס, פרה, חזיר, עז וכו') קניתי חיות בר (אריה, נמר, ג'ירפה, פיל וכו').
מה אני עושה?! זה הרי לא נראה הגיוני שחיות בר נמצאות בחווה, על דשא ירוק וכו'. אין לי כח ללכת להחליף את החיות. יש למישהו רעיון איך אני משנה את העוגה כך שתתאים לחיות בר? תודה

brownie65

New member
אז אולי תשני ותעשי עוגת ג'ונגל?

או עוגת ספארי? עוגת ג'ונגל צריכה להיות ירוקה, עם המון צמחיה. עוגת ספארי צריכה להיות בחום עם נקודות צבע בירוק, אולי להוסיף מקור מים כחלחל.

את יכולה לעזור לי קצת יותר?

אני ממש לא מתמחה בקישוט עוגות.... בגדול התכנון המקורי היה לעשות עוגה עגולה ולפזר עליה קוקוס ירוק (דשא) ועל הדפנות שלה להדביק בישקוטים משוקולד (גדר). איך אני יכולה להפוך את זה לספארי? העוגה יכולה להשאר עגולה או לעשות אותה מרובעת? אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור לי עם הפרטים כי אני אובדת עצות. אפשר גם דרך מערכת המסרים אם זה יהיה יותר נוח. המון המון תודה!

brownie65

New member
אם הכוונה היא לקישוט עוגה באמצעות

ממתקים, ולא פיסול בבצק סוכר, כדי ליצור אפקט ג'ונגל הייתי באמת מצפה את העוגה בקוקוס צבוע ירוק. הייתי מחפשת ממתקים ירוקים נוספים, כגון "תולעים" שקופות בצבעים (נמכרות לפי, נדמה לי) ומנסה להדביק אותם מסביב לעוגה, ליצירת מראה "ג'ונגלי", אולי יש עוד ממתקים שיכולים לתרום למראה הזה. באשר לצורת העוגה - אין לכך חשיבות. מה שנוח לך. לעוגת ספארי - אותו הדבר רק בגווני חום, עם מעט ירקרק. מקוה שעזרתי במשהו. בהצלחה!

למעלה