maya200404

New member
../images/Emo53.gif

עליי לעבור לדירה שסב ז"ל ירש לי.מדובר ב 50 מ"ר עם חגר שינה ענק,אך המטבח והמקרר ממש בצמוד לסלון.כרגע משפצים אותה.חשבתי לזמין מעצב פנים,אבל המחירים בשמיים. איזה צבעים מתאימים לחדר שינה מודרני,ואת הסלון כדאי לצבוע בצבע אחר? ישנה גם דילמה לגבי קניית ספה ושולחן לסלון. מדובר על סכום כ 2,000 ש"ח לסלון ולצבעים. דרך אגב,ישנם גם חלונות שדורשים וילון,האם כדאי וילון או משהו אחר? אני ממש בלחץ מכל הבלאגן הזה. המון תודה.

0 אור 0

New member
מאיה

נראה לי שעדיף להיעזר במעצב פנים (אולי מהתלמידים והמעצבים המתחילים שהציעו עצמם פה בפורום). אם את רוצה שאנחנו נהיה המעצבים שלך אז כדאי שתתחילי באותם דברים שהיית מביאה למעצב: תוכנית הבניה (או צלומים של הבית) מה כבר קיים (רהיטים, מוצרי חשמל, שיש, ארונות) קצת על עצמך - מה את אוהבת ומה לא, איזה סגנון מתאים לך (אחרת אולי אני אציע לך לצבוע את חדר השינה בריבועים של צהוב בוהק עם סגול - שזה מאד מודרני) מה התקציב שלך - אם התכוונת שב 2000 ש" את רוצה לקנות ריהוט שלם לסלון וגם צבעים לכל הבית ואולי גם וילונות - אז כנראה יש בעיה תקציבית קלה ... - אולי אפשר להתגבר עליה אם את קונה במקומות ממש מוזלים או במכרז באינטרנט את הרהיטים והוילונות וצובעת לבד.

למעלה