../images/Emo53.gif

יש לי שאלה ..... ממש תעלומה אצל ביתי הקטנה (בת 14) יש תופעה מוזרה הקאות בשנה האחרונה כמעט כל בוקר היא מתלוננת על כאבי בטן ומיד לאחר מכן מקיאה , אני רוצה לציין כי הדבר קורה גם לפעמים באמצע הלילה , היא מתעוררת בעקבות כאבי בטן עזים אשר עוברים לה רק לאחר שהיא מקיאה שעשיתי לה את כבר כל הבדיקות האפשריות וברוך השם הכל יצא תקין - הנושא גם נבדק מהבחינה הפסיכולוגית ולא נמצא קשר , שהילדה מתעקשת להמשיך במסלול החיים הרגיל שלה וללכת לבית הספר גם לאחר לילה/בוקר של הקאות . ( לפעמים היא גם מתלוננת על כאבים בגפים - אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל אני מציינת כי אולי יש קשר) . לקחתי אותה לטובי הרופאים ומאבחנים למינהם ואף אחד לא ענה על שאלתי אני מקווה שמכאן תבוא ישועתי .

הקאות כאבי בטן כולל בלילה

אני מבין שראית את טובי הרופאים וגם עברת הרבה בדיקות חשוב לי הפרוט של הבדיקות והאם ראית גסטרואנטרולוג האם עברה בדיקת עיניים בדיקת ראייה תבחין נשיפה להליקובקטר וכמובן גסטרוסקופיה או צילום ושט קיבה תרסריון האם ירדה במשקל והאם הברור הפסיכולוגי כלל גם ברור להפרעות אכילה אם תרצי אשמח לקבל עדכון ולנסות לסייע

../images/Emo51.gifעל התגובה המהירה ..

ולשאלתך - **אכן היינו אצל גסטרואנטרולוג (פרופ בינובר באסותא ) הוא גם זה שעשה לה את הגסטרוסקופיה בתה"ש, וזאת לאחר שצילום הרנטגן ושט קיבה תרסריון יצא תקין , תבחין נשיפה הליקובקטר לא עשינו . ** בדיקות הדם יצאו תקינות פרט לדבר אחד (מחסור ב-C1 או משהו כזה..) ובשבוע שעבר חזרנו עליה - עדיין אין תוצאות , אולם רופא המשפחה אומר שזה דווקא משהו שלא משפיע על כאבי הבטן אלא מסביר את הכאבים שיש לה בפרקים . **ירידה במשקל , אין . ** הברור הפסיכולוגי היה מקיף לגבי כמה נושאים כיוון שחשבנו שהיא פיתחה מחלה פסיכוסומטית על רקע משבר במשפחה . ושוב תודה על הסיוע כיוון שמדובר בילדה קטנה עם יותר מידי בעיות - היא לא עושה עיניין אבל אצלי סף החרדה עולה בכל יום ( אבל גם זה לפורום אחר
)

למעלה