lollipop1

New member
../images/Emo53.gif

אור העובדה שהאמ פי שלוש שלי התנפץ לי בתיק כי לא קיבלתי איתו נרתיק הייתי צריכה לתקן אותו בעוד 100 שקל... ואבא כעס... חשבתי על נרתיק כדי למנוע שבירה אבל נתקלתי בבעיה
היכן אני קונה נרתיק....

weird dust

New member
איזה נגן זה?

לא לכל הנגנים קיים בארץ נרתיק ולפעמים מומלץ להשתמש באיזו גרב

לא ניתן להשיג נרתיק...

ניתן רק לאלתר אחד
כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות משהו יותר טוב, sandisk לדוגמא. אולי בהזדמנות הזו גם להרחיב קצת נפח.

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo41.gifנצלש../images/Emo41.gif

למה ההבדל בין הIRIVER של ה20GB לIRIVER של ה4GB הם רק 20 דולר? ודבר שני, יש להם (ה20GB וגם ה4GB ) תמיכה בעברית שאפשר להוריד? אמממ נראה לי שזהו בינתיים
תודה ויומטוב

weird dust

New member
בקשר ל-IRIVER

לדעתי לאי ריבר יש 5 ג'יגה ו-6 ג'יגה אך לא 4. בנגן הנ"ל (H10) יש עברית הפוכה מובנית. בנגנים הגדולים יותר H300 יש עברית לא מקורית אשר לא מסירה את האחריות נכון להיום. למה ההפרש כל כך קטן? אם ההיתי יודע זה היה טוב, מומלץ לשאול את החברה.

TheRealDeal

New member
ההפרש קטן כי המחיר של החלקים

יותר זול, הארד-דיסק של 20 ג'יגה יותר זול ממיקרו-דרייב 4 ג'יגה, או שהמחיר פחות או יותר דומה, בכל מקרה, כשהחלקים לא צריכים להיות מניאטורים כמו ה4/5/6 ג'יגה, אז שאר החלקים יהיו יותר זולים. אישית, נראה לי שלייצר מכשיר של 20 ג'יגה יותר זול מלייצר מכשיר של 4 ג'יגה, וה20 ג'יגה יקר יותר בגלל שיש בו יותר מקום, ולא בגלל שיותר יקר ליצר אותו.

weird dust

New member
יש אי ביד עד ג'יגה וחצי עם עברית

חוץ צצנו אף אחד לא תומך כראוי.

OniOn Of a dOwn

New member
מממ

אז אני מבין שאין לו איזה קובץ הורדה שאיתו אפשר לקרוא את השירים בעברית, ולא הפוך, כמו האיי פוד או הH300, נכון? אמממ ועוד משו בקשר אליו אם אני קונה אותו בארץ הוא יכול להתחבר למצלמה כמו ה20GB, בלי תיווך של מחשב?

למעלה