!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo53.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה... אני חייבת עזרה ד-ח-ו-ף!!!!!!!! אני פשוט שונאת את אמא שלי , וזה לא טיבעי אמא שלי באמת אבל פוגעת בי
היא פשוט מ-ע-צ-ב-נ-ת!! אני לא כותבת מה, אבל בא לי להחליף איתכם אמא.... בבקשה ע-ז-ר-ה!!!!!!!!!!!

יש לך עם מי לדבר? אבא, אח או אחות

גדולים ממך? אני לא יודעת במה אמא שלך פוגעת בך אבל אולי את צריכה לספר למישהו ולא דרך הפורומים. אם זו רק הרגשה שלך וזה רק שהיא מעצבנת אז זה מובן שיש מתח בין אמהות לבנות אבל אם הפגיעה היא חמורה יותר כדאי לשתף מישהו נוסף. ואל כדאי להחליף אמא- מי יודע מה תקבלי במקומה?

יש לי עם מי.... אבל...

כל מבוגר יצדיק אותה. פשוט מבוגרים לא מבינים ילדים והם יקראו לזה "חינוך נכון" למרות שיש מבוגרים שמצדיקים אותי אבל אז אמא שלי כועסת עליהם ומאשימה אותם.. ובקצרה... אמא שלי מחריכה אותי לעשות מה שבדעה שלה, היא לא מבינה שיש לי דעה משלי, לפעמים היא גם מאשימה את חברות שלי, והיום הולדת שלי שהייתה מזמן נהרסה כבר בגללה אבל היא חושבת שהיא לא אשמה ביכלל..... היא פשוט פוגעת בי ומעליבה אותי וכניראה שזה האופי שלה אבל אין לי מושג...

לוחשת יקרה...

גם אני שנאתי את אמא שלי. והיו לי פנטזיות שאני בכלל מאומצת וכו'. אבל למדתי שהכל זה עניין של חוסר תקשורת. שאנחנו לא מדברות באותה השפה. האם את מספרת לאמא שלך שהיא פגעה בך ומעליבה אותך? כשיש לך דעה משלך, איך את מבטאת אותה?

SoldieRonit

New member
ברור לי שאת צודקת ,אחרי יום ארוך

של ריבים והוצאת מיצים (...וקיטור) אנחנו יושבות ומדברות על הכל,כל הקלפים על השולחן.. אבל מה לעשות שבכל זאת הורים וילדים ,אף לא ידברו באותה שפה -כל דור חונך אחרת בתקופה ואוירה אחרת.ולדעתי (כמעט) מלבד הבסיס של כבוד שום דבר לא נשאר -ואפילו זה אין "לנוער של היום" (ובתור אחת ששייכת לדור הזה אני מתביישת בשמו ולהיות חלק ממנו
). פשוט יש ערכים ונורמות שוונת -מה יכול לפצות על זה
(שלא לדבר על יחסי נכדים-סבתות,בכלל 100 שנות אור מפרידות ,אבל זה כבר לפורום אחר
)

מדברות על הכל??

אם את מדברת איתה על הכל, שופכת את הלב, ופותחת את כל הקלפים, איך זה שאת שונאת אותה?

mami2003

New member
סיפור מוכר

הייתי רוצה לתת לך תגובה אבל אני לא מכיר את הצדדים אבל קודם כל בת כמה את? את בת יחידה? ההורים שלך גרושים?

תשמעי...

אני הייתי מציעה לך להילחם, אבל אני יודעת שזו לא הדרך.... אני כל הזמן רק נלחמת עם אמא שלי ואנחנו סתם נגררות לריבים... פשוט דברי איתה. אם היא לאתבין- שלא תבין. אבל שתקבל. אם היא לא רוצה לחיות איתך בריבים- שתקבל את מה שאת אומרת, גם אם זה לא בדיוק מוצא חן בעיניה. ואם היא לא מסכימה- אני הייתי פשוט מתרחקת... לא במובן הפיזי, אלא במובן הרגשי.... לא לגמרי, אבל אחרי כמה ימים של ריחוק ושל קרירות מצדך, אני מאמינה שהיא לא תאהב את זה.

LOLI152

New member
למה בעצם?

מה היא עושה לך בעצם שאת שונאת אותה כל כך? איך היא פוגעת בך?

ארליכית

New member
הממ...

לדבר עם מישהו לדעתי תמיד עוזר.. חברה טובה, אח או אחות, עובדת סוציאילית... לא משנה מי זה, העיקר להתבטאות בקול ולא רק בכתב. כשאמא שלי הייתה מעליבה אותי ישר הייתי אומרת לה שזה מפריע לי, במקרה הכי גרוע היא לא תפנים את זה בפעם הראשונה אז פשוט תפני לעזרה ממקור אחר. מקווה שהייתי לעזר. זוהר

kisufi

New member
משפט קטן

השנראה באה מהאהבה. רק באמת את מי שאהבת אפשר לשנוא אותו

למעלה