חן (בן)

New member
תודה אחי, ועוד שאלה בשבילך....(כנס)

אם יש לך gta2 במחשב אז רציתי לשאול איך אתה עובר את השלב הראשון? אמרו לי שעם אתה מגיע למליון שקל אתה עובר שלב, זה נכון? אם לא הסבר מדוע בתודה חן

BiGuy

New member
כן, זה נכון...

יש כמה קודים איתם תוכל לקבל מיליון על ההתחלה...

BiGuy

New member
תסתכל באתר...

יש לי גם אתר מפוצץ לצ´יטים:www.cheatplanet.com... אם אתה יודע לגלוש באינטרנט, אתה תסתדר עם האתר הזה... טיפה מסובך אבל זה מה יש... ואתר מצויין לג´י.טי.איי:www.gta.up.co.il. אתר באנגלית עם אינפורמציה אפילו על GTA3... כן, יש משחק כזה, עדיין בשלבי פיתוח. דרך אגב, באתר של GTA יש גם צ´יטים למשחק... מקווה שעזרתי, BiGuy

הנה חן זה מן תוכנה שמוסיפים... ../images/Emo8.gif

בכתובת זו אפשר למצוא תוכנה ששמים בסיפריה של gta2 ואז יהיהיו לך קודים יפים מאד הכתובת היא www.gtazone.de שם תיכנס לצ´יטים של gta2 ושם אתה תימצא כל מיני תוכנות וקודים להורדה שיעשו את המשחק קל יותר בהרבה נ.ב עוד מעט יוצא gta3 !!!!!!!!!!!

חן (בן)

New member
חברה, רציתי להגיד לכם ../images/Emo51.gif על

שאתם עוזרים לי מכל הלב זכרו: אני חייב לכם לילה טוב

חן (בן)

New member
יש לך את הקודים האלה כאן? אתה

יכול לכתוב לי אותם כאן? כי אין לי כח להיכנס עכשיו לאתרים באנגלית אלא אם כן יש לך אתר בעברית עם הקוד הזה אשמח אם תתן לי תשובה בהקדם חן

BiGuy

New member
לא, לצערי אין לי, אבל...

יש תוכנה מצויינת בשבילך אם אתה לא יודע\ טוב ב... אנגלית, אז כנס לאתר הבא: (הוא בעברית, וגם התוכנה) www.netex.co.il. תוריד את התוכנה, ואיתה תוכל פשוט לרשום את הקטגוריה שאתה רוצה למצוא באינטרנט במקום של הכתובת (כן, אתה יכול לכתוב בעברית). זה הולך ככה: אתה רוצה למצוא אתרים על... בוא נגיד... פוקימון... שיהיה. אתה רושם במקום של הכתובות אינטרנט ´פוקימון´ (בלי ה-´ לפני ואחרי המילה). ככה התוכנה מחפשת לך אתרים מתאימים לקטגוריה, גם בעברית וגם באנגלית. ברור?????

BiGuy

New member
נו, אז הבעיה שלך פתורה.

תרשום צ´יטים\קודים (אחד מהם) בשורת הפקודה, וזהו...

חן (בן)

New member
הבעיה היא:

שאני מנסה לרשום קודים\צ´טים בנטקס הוא מוצא לי מלא מלא מלא מלא אתרים אבל שאני נכנס לאחד מהם הוא להרבה אתרים שקשורים לקודים אני מחפש גיטיאי2 הם מוצאים לי, אבל לא מוצאים לי את הקוד שאני ישר עם מליון

bryant

New member
לינק מדוייק לקודים

http://www.nhsd.k12.pa.us/StudentWebpages/glicell01/codes.htm

למעלה