a d e l

New member
../images/Emo53.gifמורה לפיתוח קול

מישהו יכול להמליץ על מורה לפיתוח קול באזור השרון (רצוי: כפ"ס/רעננה/הוד השרון). אני מעוניינת במורה ותיקה ומנוסה, אך גם שלא תהיה יקרה מדי..... (לא דרשתי הרבה בכלל, אה?
)

עזרו לי שניה חברס ../images/Emo104.gif

יש דבר כזה תוכנה שהופכת שירים רגילים לקריוקי? ואם יש אז מה השם שלה ואיפה היא נמצאת

roe24

New member
בקשת עזרה

היי לכולם אני מעוניין לצאת עם חברתי ועוד חברים ביום שישי הקרוב למועדון זמר עיברי/קריוקי מישהו מכיר מועדון שמיועד לגילאים יותר צעירים 18-25?כי לא בא לי להראות שם כמו ילד של שאר החוגגים. בתודה רבה רועי

Jen74

New member
ידיד שלי למד אצל מורה מהרצליה

אני אשאל אותו ואביא לך פרטים.

עד כמה שאני ראיתי

בסטייג', בבולדוג, ב-HAPPY DAYS יש קהל מעורבב ומגוון בכל הגילאים ובמיוחד ביום שישי מגיעים צעירים יותר. זה לגבי קריוקי. לגבי שירה בציבור אני לא כל כך מכירה.

דניבויss

New member
היי ,לגבי תוכנה כזאת ,,אני התיעצתי

עם בעל להקת ארועים שעבדתי אצלו בעבר כמה שנים כסולן ,והוא אמר לי שאין משהו אבסולוטי .זה תלוי איך הוקלט הזמר ,אבל מאחר וזה בא חבילה אחת אז אי אפשר לגמרה להעלים את הזמר. יש שירים שאפשר יותר ויש כאלה שפחות ,אבל לחלוטין זה ממש בלתי אפשרי.כך הבנתי ממנו.

דניבויss

New member
תלוי מי המורה -בדרך כלל מורה טובה

אבל באמת טובה וותיקה -גם לא זולה .זה מירשם דיי כואב ,אבל זה המצב .

Jen74

New member
מה זאת אומרת "יודע לעשות קריוקי"?

אני למשל עושה קריוקי בבית. שמה ב DVD דיסק של קריוקי, מחברת מיקרופון למערכת הביתית שלי (עדיין לא למדתי לחבר ל DVD שאמור להיות גם לקריוקי) ופשוט עושה קריוקי לעצמי ולבני ביתי ואם יש מסיבה אז לאורחים.

sapir1000

New member
לא אני מיתכוונת

חח שאני ישלח למישהו שיר והוא יעה לי תשיר בלי מילים

אה, זה...

פה בשרשור מעליך "אילתי" שאל שאלה דומה בניסוח קצת אחר. "דניבויSS" נתן לו תשובה כללית. אולי עוד מישהו יודע? אני גם רוצה, אז אם מישהו יודע איך עושים את זה אני אשמח לשמוע.

למעלה