יש לי נגן NW-HD3 SONY האם מותר לרוץ איתו ??? תודה רבה רמון
R ramonsegev New member 25/10/05 #1 ../images/Emo53.gif יש לי נגן NW-HD3 SONY האם מותר לרוץ איתו ??? תודה רבה רמון
ב בוזו New member 25/10/05 #2 אם אני לא טועה למכשירים האלה של סוני, שהם אמנם דיסק קשיח, עשו איזשהו מבנה מיוחד שאפשר לרוץ איתם, אבל אני לא בטוח ב-100%.
אם אני לא טועה למכשירים האלה של סוני, שהם אמנם דיסק קשיח, עשו איזשהו מבנה מיוחד שאפשר לרוץ איתם, אבל אני לא בטוח ב-100%.
נ נדב8 New member 26/10/05 #3 לא מומלץ לרוץ עם נגנים מבוססי כונן קשיח, אפילו שיש את המערכת שמונעת קפיצות בשירים בטלטלות עלול להגרם נזק בלתי הפיך לכונן הקשיח. קיצר, לא לרוץ...
לא מומלץ לרוץ עם נגנים מבוססי כונן קשיח, אפילו שיש את המערכת שמונעת קפיצות בשירים בטלטלות עלול להגרם נזק בלתי הפיך לכונן הקשיח. קיצר, לא לרוץ...
R ramonsegev New member 26/10/05 #4 שיט איזה ביאוס איזה נזק? איך הוא ייגרם? בטוח שזה זיכרון כונן קשיח? תודה מראש
נ נדב8 New member 26/10/05 #5 בטוח במאה אחוז... בכונן קשיח יש חלקים זזים, כמו סיכה מנוע, ועוד הרבה רכיבים קטנים שמתנודות קיצוניות עלולים להנזק... אם אתה רוצה לרוץ החלטה שלך. אם כל כך חשוב לך, תקנה איזה נגן טוב של 128 מגה במחיר זול ותרוץ איתו....
בטוח במאה אחוז... בכונן קשיח יש חלקים זזים, כמו סיכה מנוע, ועוד הרבה רכיבים קטנים שמתנודות קיצוניות עלולים להנזק... אם אתה רוצה לרוץ החלטה שלך. אם כל כך חשוב לך, תקנה איזה נגן טוב של 128 מגה במחיר זול ותרוץ איתו....