look away

New member
../images/Emo53.gif

בנגן mp3 גרץ 1G בעברית. אני מעבירה לו שירים הכל טוב ויפה אחרכך אני בודקת במאפינים כמה מקום נשאר לי והוא כבר מתמלא לו ובסך הכל יש לו שם 3 שירים וגם כל הזמן כותב לי איתחול או משהוא בסגנון.. למה זה יש למשהוא אולי פיתרון לבעייה?

look away

New member
../images/Emo26.gif

ועכשיו כרגע יש לו רק שתי שירים ותראו כמה זה מראה לי במאפינים ועוד בעייה צצה- שאני באה לשמוע את זה אז זה אומר לי לחץ על הפתור ההפעלה ושאני לוחצת על כפתור ההפעלה... למרות שזה דולק ואז זה מתכבה לי משום מה\= משהוא יודע מה הסיבה לך?

יאיר B

New member
2 שירים, 370MB? איז שירים את

מכניסה לתוכו? יכול להיות שיש לך קבצים מוסתרים בתוכו והם תופסים הרבה מקום. בקשי מחברש מבין בעניין שישנה את ההגדרות במחשב ויראה מה יש על הכונן. פשרות אחרת היא כמובן שיש בעית חומרה כלשהיא (נגן לא אמור להיכבות כשלוחצים על PLAY). הסוללה מלאה (ושמת אחרת, לא זאת שהגיעה עם הנגן)? גם נושא האתחול משונה לי, אבל זה יכול להיות אפשרות טובה (זה ימחוק את כל מה שיש עם הנגן). אבל צריך להיזהר עם אתחול - לפעמים זה דופק את הנגן. עדיף לעשות את זה עם התוכנה שבאה איתו ולא דרך חלונות.

look away

New member
../images/Emo26.gif

הסוללה היא סוללה שבאה עם הנגן... זה סתם שירים באנגלית כדי לראות שהנגן עובד כשורה.. הממ איך בודקים אם יש לי קבצים מוסתרים ? ולמה זה אומר לי לחץ על כפתור הפעלה ואז נכבה ?

יאיר B

New member
תנסי עם סוללה חדשה וטובה (נגיד

דורסל, אנרג'ייזר וכאלה, לפעמים הסוללה שמגיעה עם הנגן דפוקה). לגבי קבצים מוסתרים - צריך לשנות הגדרות של חלונות. אני כרגע עם אלפיים ואין לי מושג איך עושים את זה פה (ולא זוכר גם ב-XP). אם לא יענו לך כאן - תוכלי לשאול בפורום תוכנה וחומרה - מספר 91. הנשוא של לחץ PLAY ואז נכבה זה כשמפעילים אותו לאחר החלפת סוללה - בגלל זה אני חושד בסוללה שבאה איתו שהיא גמורה.

למעלה