utopia

New member
../images/Emo53.gif

מישהי מכירה את השיר can´t take my eyes off you ביצוע של bono?

*שיר

New member
אם אני לא טועה, זה היה השיר יציאה

של נועה ורועי. אם תדפדפי אחורה להודעה שלה על החתונה תוכלי לוודא את זה.

utopia

New member
אצל נועה זה היה בביצוע של

ג´ימי סמרויל. אני מחפשת את הביצוע של BONO ואף אחד לא מכיר את זה. אני מתחילה לחשוב שהזיתי את הביצוע הזה...

הילית*

New member
מציעה לך לברר עם התקליטן שלכם

להם בד"כ יש את כל הביצועים האפשריים או שהם יכולים לאתר אותם די בקלות. בהצלחה

*שיר

New member
OK, הנה התוצאות מחיפוש באתר מומה

Can´t Take My Eyes Off Of You Frankie Valli & The 4 Seasons / Greatest Hits Volume 2 | 1991 1. Can´t Take My Eyes Off Of You Lauryn Hill - לורן היל / The Miseducation Of Lauryn Hill | 1998 2. Can´t Take My eyes Off You Andy Williams - אנדי וויליאמס / In The Lounge With Andy Williams | 1998 3. Can´t Take My Eyes Off You Various Artists - אמנים שונים / Music To Watch Girls By | 1999 4. Where The Streets Have No Name (I Can´t Take My Eyes Off You) Pet Shop Boys - פט שופ בויז / Discography | 1991 5. הכי קרוב למה שאת חושבת זה מס´ 5 - U2 עם הפט שופ בויס. ב"מומה" יש את הלינקים לשירים, ככה שאת יכולה לבדוק בעצמך. אני לא יכולה לתת לך את הלינק של החיפוש, אז קבלי את הכתובת של האתר

*מור

New member
אני יודעת שיש לשיר הזה

גירסה של לורן היל, גירסה נוספת מתוך פסקול הסרט 10 דברים שאני שונאת אצלך ששר את זה אל גרין וגירסה של פרנקי וולי

-TURTLE

New member
נראה לי שאת טועה...

אני מתעסקת במוזיקה ביום יום ולא נתקלתי בביצוע הזה..אבל אני יעשה ברור מעמיק נוסף עם אחד ממנהלי התחנה שלנו.

שרונס

New member
אני יודעת למה את מתכוונת!!!

הביצוע הוא לא של בונו אלא של מורטן הארקט, הסולן של להקת א-הא.יש להם קול קצת דומה, אך הוא האחרון לדעתי ששר את השיר הזה וכל הזמן שמים את הביצוע שלו בגלגל"צ. זה באמת ביצוע מוצלח מאוד! מקווה שקלעתי למטרה... שרון.

למעלה