Scouts Boy

New member
../images/Emo53.gif

היי, ץאני צריך עזרה מכם. תרשמו איזה סרטי אימה יש לכם בבית..
מחפשת בנרות
הצלצול (הראשון) המסור יום השישי השלוש עשרה וכל סרט אימה אפשרי שיש לכם. גם דיוידי וגם וידאו יתקבלו בברכה
מי שלא הבין עד עכשיו, זה אלעד..

אלעד מטומטמים?

לצערך אני לא חובבת של סרטי אימה אז אין לי מה להביא לך. חשבת להשכיר סרט?

Scouts Boy

New member
את המסור את ראית ../images/Emo9.gif

בכל מקרה, זה כמות די גדולה, ואם יש מישהו שיכול לתת לי, אז למה לא?

המסור לא הפחיד אותי בכלל.

תבינו, רוחות רפאים ודברים על טבעיים מפחידים ולא רוצחים. כי נניח סמארה תבוא אליי בלילה אני לא אוכל להגיע איתה למשא ומתן בגלל שהיא לא אנושית בכלל והיא לא משינה דברים כאלה, אבל עם רוצחים אנושיים אפשר לתקשר. כבר הסברתי את זה פעם...

maya metal

New member
אני לא חושבת שהמסור נועד להפחיד

המסור הוא מותחן פילוסופי ולא סרט אימה. ובקריטריונים האלה הוא עומד יפה, הוא מותח [וגם מפתיע] והוא די פילוסופי. הוא סרט די טוב אבל לא מפחיד. וטשי, רוצחים ברובם אינם שפויים ולהגיע לסוג של שמו"מ עם רוצח פסיכופט יהיה קשה כמעט כמו להגיע למו"מ עם סמארה.

אני לא חושבת שהוא נועד להפחיד.

פשוט כולם רגילים שאני מפחדת מכל דבר. תקשיבי, רוצחים הםבני אדם. איכשהו יש לי תקשורת איתם. גם אם הם שפויים וגם אם לא אנחנו מדברים באותה שפה, לו יש את המניעים שלו זה אומר שהוא חושב ויש לו סיבות אבל סמארה היא פאקינג רוח רפאים, היא לא באמת קיימת, אין לה פרצוף, היא תמיד חוזרת, היא לא מסבירה את עצמה, היא מגיעה אליך בדרכים נורא לא הגיוניות ולא צפויות.. כנ"ל לגבי מגרש השדים שזה משהו לא מהעולם הזה שנכנס לך לגוף בלי לשאול בכלל. את יכולה להלחם בו מפנים אבל איכשהו דברים כאלה לא עוזבים אותך והוא מתיש אותך עד שתוותרי ותתני לו את הגוף שלך.

למעלה