• פותח הנושא SZI
  • פורסם בתאריך

SZI

New member
../images/Emo53.gif

יש לי שאלה: איך קוראים לשיר של אביב גפן שיש בו משהו "אני מצטער שאנחנו נפרדים ככה" משהו עם מכתב... אני לא יודעת אבל זה שיר עם התחלה ממש יפה... עוד משהו: יש לי שיר שקוראים לו שער הרחמים? בבקשה זה ההורג אותי אני חייבת לדעת, אם תוכלו לענות לי שאני ממש הודה לכם... שירלי

yellow cheese

New member
"המכתב"....

"כשתעוררי לא תראי אותי, אני עובר תקופה קשה שרק תכביד עלייך, משהו בי קורא, לצאת ולחפש, מרוב כל השקרים שכחתי מי אני, לראות הרבה נופים קסומים, שוב לטייל, להיזרק, בלי לפחד ממה שאת תגידי, להפרד, להתאבד, להתמסטל, להשתכר, בלי לפחד ממה שתעשי לי, עוד ועוד ועוד ועוד אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום, עוד ועוד ועוד ועוד, אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום, כשתעוררי לא תראי אותי, אני קוטף עכשיו את הפרחים האסורים, משהו בי קורא, לצאת ולחפש, מרוב כל השקרים שכחתי מי אני, עוד ועוד..... כשתתעוררי לא תראי אותי, באמת שמצטער על המכתב..." נראה לי שכתבתי את השיר במלואו... תתחשבי בעובדה שאני לא בריכוז אחרי 7 שעות בביצפר ושעה וחצי מול מסך מחשב גדול שמכאיב לעיניים...
שער הרחמים?! לא שאני מכירה בכל אופן..... שלך תמיד, שירלי-מנהלת הפורום!! נ"ב יש לך שם מהמם!

SZI

New member
לשירלי (שגם לך אגב, שם מדהים)

תודה רבה!!!!! יש לי עוד שאלה : אולי קצת טיפשית אבל אני חדשה ואני לא מבינה למה אתם קוראים לבי"ס ביצפר או שזה בכלל לא אותו דבר?

yellow cheese

New member
Shirley 2 (כמו סרחיו 2..)

עזבי....סתם נזכרתי לרגע בבובה פראית שהייתי רואה כשזה עוד היה בויוה...
אז ככה: בית ספר וביצפר זה אותו הדבר .... רק כשאת אומרת בית ספר זה נשמע ביצפר... אז זה דיי נכנס לסלנג של הדיבור וגם הכתיבה..
מקווה שעזרתי לך!

למעלה