peachy

New member
../images/Emo53.gif

כבר בסהר מכירים אותי... קצת יותר מדי טוב לצערי... אני מרגישה שאף אחד לא באמת שמח על עצם קיומי ואם אף אחד לא שמח על עצם קיומי, אז מדוע אני כאן? לגרום נחת להורים שלי? ומה עם נחת לעצמי? אני שונאת את עצמי... מנסה לפוצץ את הבועה שאני נמצאת בה, אבל כולם מנסים למנוע ממני לעשות את זה, ומשריינים את הבועה בברזל. איך אצא ממנה עכשיו? ואני לא מתפלאת שלאף אחד לא אכפת, ואם כן אז לתקופה קצרה, זה מגיע לי, זה מה שמגיע לאנשים כמוני. הייתי צריכה להיות חכמה ולא לתת כל כך הרבה מעצמי, ולא להפגע מכל דבר קטן, הייתי צריכה לעצור לתת כשלא קיבלתי שום דבר בחזרה, אבל עכשיו מאוחר מדי...
peachy

pechy

אני מאוד מבינה ומזדהה איתך ועם הכאב שלך. מאוד מוכרת לי ההרגשה שלאף אחד לא אכפת. אבל כשחושבים על זה וכשמסתכלים סביב, מגלים שכן יש אנשים שאכפת להם. והם תמיד שם. שולחת לך חיבוק ((((((((((peachy)))))))) ואם את רוצה לדבר, אני כאן.

peachy

New member
תודה נטע....

הנה חיבוק בחזרה
ואם כבר הזכרתי חיבוק אז אמא שלי לא אוהבת חיבוקים ובעצם מעולם לא נתנה לי אחד....
אבל זה בסדר כבר... (או שלא) אני כבר מבולבלת מדי, אשמתי - לא אשמתי נו, מה זה משנה כבר??
לילה טוב

כמובן שלא אשמתך

ואת יודעת מה? כל מי שמכיר אותי כאן יודע שסבלתי קשות מהמפלצת שהיא אמא שלי. היא דווקא כן חיבקה אותי אבל נתנה לי להבין שאלה חיבוקים מזוייפים. ובכלל, אני לא צריכה את החיבוקים שלה ולא צריכה ממנה שום דבר. שתלך להזדיין! סליחה שקצת נסחפתי. רק רציתי שתדעי שאת אף פעם לא אשמה בטעויות של אחרים. גם לא של אמך. ואם את הולכת לישון עכשיו, אז לילה טוב.

(((((((((peachy)))))))))))))

שולחת לך חיבוק חם (רק שלא תדבקי ממני בשפעת הזו...) גם אני לא קיבלתי אהבה, למרות שהייתי זקוקה לה כל כך, למדתי, בדרך הקשה, שאני יכולה להסתדר לבד... ומצאתי לי משפחה מדהימה, כאן...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום peachy

יכול להיות שאמא שלך לא אוהבת חיבוקים, אבל את כן ואת כבר לא חייבת לחכות למה שאמא שלך תעשה. לא ככה? את כבר יכולה לבנות את חייך לאט לאט, להקיף עצמך באנשים שיוכלו לתת לך את מה שאת צריכה - חמימות, יחס, אכפתיות. יש כאלה בסביבה?

peachy

New member
חוץ מחברה אחת

אין לי אף אחד בעולם הזה
על מערכת יחסים עם בחור כבר ויתרתי
זה לא שאני לא רוצה, פשוט... אין לי כח פשוט אין לי כח ועצוב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונמאס לי!!! ושום דבר לא משתנה!!!!

למעלה