הקיא של מיס קוקי2
התחושה מתחילה מלחצים קטנים בצידי הפנים, במקום בו הלסתות מתחברות אחת לשנייה, קצת דומה למה שקורה לי כשאני רואה מלפפון חמוץ. מרגישה איך בלוטות הרוק מפרישות את כל מה שהן יכולות. זהו יום חגן של בלוטות הרוק שלי. אני נזכרת בכל מה שאכלתי היום. בורקס מלוואח, עגבנייה, נזכרת כאילו מתכוננת למראה המגעיל שיבוא עוד רגע. כשהבטן מתחילה לדחוף את העיסה הדוחה מעלה, אני כבר בטוחה שזה הזמן לקום מהספה וללכת אל השירותים החדשים שלי. נשענת על משקוף הדלת, אני כבר בטוחה. אני עומדת להקיא. בדמיוני אני רואה איך הפנים שלי מתעוותות ואיך הפה נפער לרווחה ופולט את הקילוח הצהוב שנזרק על המים הכחולים של האסלה. אני מרגישה ומריחה את אדי הקיא העולים מן האסלה ורואה את הכתמים החומים-צהובים שצובעים את דופנותיה מבפנים. מהשפתיים והסנטר מטפטפות להן טיפות אחרונות של קיא מגרות את הגוף לפליטה נוספת של צואת-מערכת העיכול העליונה. אני מביטה לתוך האסלה כדי לראות שאריות עגבניה טחונה דבוקות לפיסות בצק , מה שמיד מביא את הפליטה אחרונה, נוזלית ברובה ובתוכה פיסת בורקס בלתי מעוכלת בולטת בגודלה. אני כמעט יכולה לראות את עצמי יושבת חזרה מול הטלוויזיה בתחושת הקלה. אבל עכשיו, עכשיו אני עוד נשענת על המשקוף, חושבת לעצמי... לדחוף, או לא לדחוף...