ענתאדם

New member
../images/Emo53.gif

עוד כשבוע אנו נוסעים ל8 ימים. אדם, בן 2.5 ישאר כאן בסביבה תומכת. כמו כן הוא עדיין יונק פעם ביום, והנסיעה תסיים את ההנקה. איך להכין אותו ואיך להתכונן לפרידה ולגמילה?

יערולה

New member
מנסיון של חברה

בהתחלה הכל יהיה בסדר, אם את שלמה עם זה , זו ההתחלה. גמילה מהנקה בגיל כזה היא לרוב יותר קשה, כי ההנקה נותנת הרבה מעב לחלב, היא נותנת את הרוגע, המגע הגופני, הקרבה, ולזה בעצם אדם "מכור" ומזה את צריכה לגמול אותו. איך עושים את זה? שאלה קשה, כשאת חוזרת, המון המון תמיכה וקרבה וחום ואהבה, יהיו לו ימים לא קלים, זה בערך כמו לגמול אדם מבוגר מהרגל (להבדיל אלפי הבדלות, גמילה מסיגריות). תהיי מוכנה לתת לו את כל החום והקרבה והאהבה שאת יכולה במשך כמה ימים, אני כמעט בטוחה שהוא לא יהיה רגוע מספר ימים, אבל בעזרתך הוא יעבור את זה בקלות. שתהיה לכם נסיעה טובה ותהנו מכל רגע.

רותי ע

New member
לגבי גמילה מהנקה

אני מציעה לך לשאול בפורום הנקה. לגבי הכנה לנסיעה-לא מנסיון אישי אבל שמעתי שכדאי להכין קלטות עם הקולות שלכם או קלטות וידאו. להכין לו גלויות/מתנות מכם לכל יום של נסיעה. וכמובן-להסביר לו מראש אבל רק יום יומיים מראש. הוא כבר מבין את מוןשג הנסיעה.

wolf18

New member
גמילה ונסיעה

אני חושב שהגמילה שלך מהנקה תהיה יותר קשה משלו. והאפקט של הנסיעה יהיה יותר קשה לך מאשר לו. מושגי הזמן שלהם שונים משלנו וזה יעבור לו מהר. אל תדאגי. (אלהים מה אני אומר לאמא שעוזבת גוזל לשמונה ימים אל תדאגי זה כמו להגיד לשמש בבוקר אל תזרחי
) יהיה בסדר

למעלה