ליזה ק

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולכן. פעם ראשונה שלי בפורום בכלל. יש לי ילדה מקסימה בת שנה ו4 חודשים. אבל יש לי בעייה שבאמצע הלילה בסביבות השעה 3:00 4:00 היא בוכה ומתחננת שמישהו יבוא לקחת אותה מהמיטה שלה. מה שקורה זה שבלילות האחרונים היא פשוט ישנה איתי כמעט כל הלילה. הצעות? מה לעשות?

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מציעה לך לקרוא את ההודעה הזו ואת כל התגובות לה. אמנם זה לא בדיוק אותו מקרה אולם תתקלי בגישות שונות לנושא השינה והרגלי שינה. מה שאני מציעה לך (דעתי האישית והפרטית) זה לבחור אחת משתי דרכים: 1. אם מתאים לכם לבחור בלינה משפחתית כשהיא ישנה איתכם. 2. אם לא מתאים לכם אז לא להוציא אותה מהמיטה. לשבת לידה עד שהיא נרדמת. לחבק, לשיר, מוצץ, מים. מה שהיא צריכה בשביל להרגע. אבל בהחלט לא להשאיר אותה לבכות לבד במיטה. אני זוכרת שלילד שלי היתה תקופה של כמה חודשים (בסביבות גיל שנתיים) שפתאום התחיל לפחד מהחושך. אז לא נאבקנו בו והיינו יושבים לידו עד שנרדם. גם היום כשהוא מתעורר באמצע הלילה אני יושבת לידו עד שנרדם (בן שנתיים+7). ואם זה לוקח לה המון זמן אפילו שימו מזרון ליד המיטה שלה ואחד מכם שיישן לידה. עד שתתרגל שאתם שם כשהיא מתעוררת ולא תדרוש את המיטה שלכם.

היי ליזה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז ההודעה שרותי צרפה לך היא שלי. למזלי הטוב, הרבה בנות ענו ל"קריאת המצוקה" שלי ושירשרו אליה המון אינפורמציה חשובה. והאמת? אין לי הרבה מה להוסיף על דברי רותי, כי היא מיצתה את הכל בדרך הכי טובה. אני כולי תקווה שתמצאי את הדרך המתאימה לך ולבתך, ותוכלו לחזור ולהנות משנת לילה מתוקה. סיגל של שגיא

למעלה