GALI2999

New member
השיר שבפרומו של הסידרה

מישהו יודע מי שר את השיר שבפרומו של הסידרה? זה מתחיל ב "ותנשקי את חיי העצובים..."

Asador

New member
עזרה חברים, עזרה

מהיכן אני יכול להוריד את השיר של תיסלם בחידוש של ארקדי דוכין? אחלה תוכנית ובלי פרסומות - ממש פינוק. תודה

bendn2

New member
צריך עזרהההה

מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת.. יש איזה שורה שבשיר הוא שר "ותנשקי את חיי העצובים".. מישהו יודע?

darksideonline

New member
השיר בפתיחה

לא הסתכלתי ברולר בסוף אז אני רק מנחש, זה ארקדי דוכין מחדש את "לראות אותה היום" של תיסלם? חבל שאי אפשר להשיג.. חיפשתי

shirlyar

New member
תראי אני ניסיתי ככ הרבה ומהמון מקו

מהמון מקורות,כנראה שזה בלתי אפשרי כי הוא חידש את זה רק בשביל התוכנית, הוא גם אחראי על כל המוסיקה בסדרה. אבל כנראה שהשבוע יארגנו לי אותו ואני אשלח אותו בכיף כקובץ כי המון שואלים עליו כאן

noamaaaa

New member
היי

אם תזהו את השיר תגידו גם לי...בבקשה..אני חושב שזה אריק ברמן אבל ממש לא בטוח..תמשיכו לנסות לבבר...

לשיר של אריק ברמן קוראים

"מה עוד ביקשת" אני לא יודעת אם זה השיר המדובר, כי לא יצא לי לראות את הפרסומת אבל זה חלק מהשיר שדומה למה שציטטו כאן "הניחי לי לשמוח, אהובתי, בהמשך חיי העצובים."

pizza22

New member
השיר בפרומו שייך לסינגפור!!!

הוא נקרא "מכורים לצער" כנסו לאתר שלהם- הוא מדהים

bendn2

New member
טובבבבב מצאתי את השיר..

אבל לא הצלחתי להוריד חחח =] שם השיר הוא... סינגפור - מכורים לצער אם מישהו ישיג אותו אני אשמחחח לקבל אותו איכשהו..

יש לי ת'שיר מהפרומו..

מסתבר שיש לי אותו על המחשב.. אם אתה רוצה אתה מוזמן להביא לי את האימייל שלך ואני אשלח לך.

למעלה