אהמ סקר קטן
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאהמ סקר קטן ../images/Emo11.gif.

בכמה הופעות של מטרופולין היית? באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ?

A N I g M A

New member
אהמ אהמ../images/Emo11.gif

בכמה הופעות של מטרופולין היית? אממ.. 2. אני חושבת. באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית? בניצנים
באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם? בכל ההופעות שהיו להם

dsol

New member
נחמד...

בכמה הופעות של מטרופולין היית? 5 בערך... באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? סלקום ווליום, כי אחרי זה נכנסתי מאחרי הקלעים באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ? וואלה לא יודע..... הופעה הרכב מלא אולי... אבל במועדון ולא ניצנים (היחידה עם הרכב מלא שהייתי בה)

Ma E

New member
../images/Emo13.gif

בכמה הופעות של מטרופולין היית? אממ 2 באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? בהופעה בבארבי בכפר סבא.. באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ? בהופעה ששודרה בטלויזיה. גם קרני וגם דנה ברגר... טוב נו וגם רוני אלטר

תשובות../images/Emo187.gif

בכמה הופעות של מטרופולין היית? עיר הבירה, ניצנים, סלקום ווליום, והזאפה האחרוןסדגש| באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? תלוי הנאה מהי. בזאפה (אושר עילאי) ובעיר הבירה (שאול תחתיות) באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ? אין לי שמץ. יומקסים. לגמרי.

charlazona

New member
חוזר בתשובה

בכמה הופעות של מטרופולין היית? 3 באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? ההועפה בזאפה שצולמה לערוץ 24 באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ? הבכורה

heaven is here

New member
גמני../images/Emo11.gif

בכמה הופעות של מטרופולין היית? 2 ! באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? בניצנים באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ? הופעת הבכורה

רעיושש

New member
יש לי מה לומר בנושא!

בכמה הופעות של מטרופולין היית?2 בקרוב 3 באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? בווליום תל אביב הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם?בהופעה שלהם באנברסיטה בתל אביב

xdye1

New member
אהמ תשובות קטנות

בכמה הופעות של מטרופולין היית? ארבע אם אני זוכר נכון. באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית? הופעת הבכורה, אין ספק. באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם? לא הייתה כזאת. אבל כן עומדת להיות במועדון התיאטרון. לצערי אני לא יהיה.

hila3000

New member
עונה

בכמה הופעות של מטרופולין היית? אף אחת
באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ?
באיזה הופעה לא היית וממש היית רוצה להיות שם ? בכולן, ובעיקר בהופעת הבכורה..

ד י א ט ה

New member
אני :)

בכמה הופעות של מטרופולין היית? בסביבות ה5 באיזו הופעה הכי זכור לך שנהנית ? הבכורה!

למעלה