אלוהה!

CNPGirl

New member
../images/Emo54.gifאלוהה!

שלום, אני חדשדשה ב...אהה...קטע?! בידיוק שלשום גמרתי לקרוא את מכשפות בחוצלארץ...ואהה נו, טרי פראצ´ט גדול!
דרך-אגב, למה באמת עדיין אין אתר(ים) בעברית לטרי, זו פשוט בושה שאף אחד לא חשב על זה לפני כן!
גרראאוו? גרראאוו!

ganooov

New member
אנחנו חושבים על הרעיון לפתוח אתר,

וחצי מהחבר´ה כאן כבר חשבו על זה, אבל זה פשוט לא יצא לפועל. ואת קראת גם את אחיות הגורל?

אחיות הגורל?

הספר אחייות הגורל לא מגיע לרבע מהאיכות של מכשפפות בחו"ל... והתרגום בעברית זוועתי פעם מתרגמים את גראני בתור סבתא.. ופעם בתור סבתא רוח שעווה.. צריך להחליט!! לעזאזל , אני שונא את נורית שרעבי המתרגמת התימניה של כינרת...

Neomi Dyllen

New member
סבתא רוח שעווה?../images/Emo6.gif

איזה תירגום מעולה,אבל תרגום מדוייק יותר יהייה סבתא´לה שעוות מזג אויר.

ganooov

New member
באחיות הגורל תירגמו את השם ל...

תנחשי... תחזיקי חזק... תתישבי... תכיני כו מים... ל: סבתא נוצת שעווה.... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נחנקתי. ביי.

Rogue 7

New member
כן אבל

אם שמת לב באנגלית לפעמים כתוב Granny ולפעמים כתוב Granny Weatherwax אז לפעמים תרגמו סבתא ... דרך אגב ההמשך הישיר למכשפות בחו"ל זה Lords and ladies שזה הספר הכי טוב מהסידרה של המכשפות (אבל צריך להכיר קצת את המחזות של שייקספיר כדי להנות ממנו באמת.). ולפני שמישהו יגיד שלכל הסידרה קוראים עולם הדיסק יש תתי סדרות שמתפתחות באופו כרונולוגי- מוות (Mort, Ripper man, Soul music, thief of time וכן הלאה), המכשפות (Wyrid sisters, Witches abroad, Loeds and ladies וכן הלאה), סתמרוחת המשמר וכד´.

Neomi Dyllen

New member
../images/Emo6.gifפחחחחחח indeed

אני פשוט לא מבינה את המתרגמים האלה,במקרה הכי גרוע יכלו לקרוא לה סבתא ווט´רווקס.

המממ.. למה?

באמת חבל שאין כאלה.. מישהו כבר יפתח בקרוב... אבל מכשפות בחו"ל הוא יצירת אומנות ללא כל צל של ספק, הרעיון של סיפורים המנסים לטוות את עצמם בכל פעם מחדש.. גאוני!! הקטע עם ארץ עוץ , ולחם הגמדים... לעזאזל הוא גאון.. איך חושבים על הדברים האלה?

ganooov

New member
תגידי:

זאת את זאת שעזרת לאור? ואור הכי אהבה את הירידה על טולקין.

ganooov

New member
ו2 ההמצאות שאני הכי אהבתי אצלו

מהאלה שקראתי הן: ההידרופובים והקטע שגראני שורפת את בובות הוודו.

Death of Rats

New member
זו לא היא...

מי שעזרה לי עדיין בחו"ל. בכל אופן, מאגנה עז וסלוטייפ: מאוד אהבתי את החתימה שלך. אני יכולה להבין שקראת את בשורות טובות.... הספר האהוב עלי ^_^.

CNPGirl

New member
מבוהלת ומפוחדת!!!../images/Emo178.gif

זה רק הספר הראשון שקראתי שטרי כתב אותו,(קראתי אותו באנגלית) פשוט נדלקתי ואין לי מוסג איזה ספר אני אמורה לקרוא עכשיו (של טרי מין הסתם!), המלצות בבקשה! והחתימה בכלל ממכשפות מחוצלארץ, אני חושבת שאני היתאהבתי בגרימבו...קוראים לו גרימבו נכון?!
גרראאוו? גרראאוו!

CNPGirl

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo163.gifסורי!!!!!!

סורי!!!!!! היתבלבלתי בין ה ICQ והפורום!!! למה הוספתי ת´מילה חתימה???? איך אפשר להיתבלבל בין המילה אבווט והמילה חתימה??? בילבול היתבלבלתי! ולמה יש בני אדם שחושבים שגרראאוו זה מעליסה בארץ הפלאות?? מה הקשר??? למה אני עושה כאלה דברים???? למה אני כ"כ לחוצה???
(קורה!)

DviRincewind

New member
למה שלא תתחילי בהתחלה?

The colour of magic הוא תמיד מקום טוב להתחיל בו... או Small Gods, שהוא פשוט נהדר. ואם בא לך להינות עוד קצת מחוץ לסדרת עולם הדיסק, למה שלא תנסי את Only you can save mankind? משובח!

albertpixie

New member
באמת ספר גדול :)

אולי כדאי לך להתחיל את הסידרה מהתחלה עם: equel rights או את הסדרה של ה night wach עם man at arm לכך אחד מהספרים יש המשכים (בד"כ ההמשכים יותר טובים לדעתי).

Kodachi

New member
Equal Rites ו Men at Arms

אל תסתכלו עלי ככה, כולכם רציתם לעשות את זה.

למעלה