אני צריך אישפוז!

white star

New member
../images/Emo54.gif אני צריך אישפוז!

מדהים איך שאני חוזר על אותו התרגיל... אני נמצא בסיטואציה מסויימת, שבה אני מכיר מישהו\י, ובאיזשהו שלב אני פשוט הורס הכל. זה קרה לי עם ידיד שלי שנכנסתי לסרט כאילו הוא מנצל אותי (והוא ממש התעצבן כי הוא הרבה פעמים ויתר לפגוש אחרים כדי לראות אותי) זה קרה לי עם העבודה האחרונה שנכנסתי לסרט כאילו רוצים לנצל אותי למרות שמי שהפנתי אליו אצבע מאשימה רק הציל אותי לפני זה מצרות אחרות וגם קרה לי עוד כמה פעמים בעבר אוף אני מרגיש רע

De-Panther

New member
אז גם כשאתה חושב...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שמנצלים אותך אל תקפוץ על אנשים סתם... לפני שאתה בא בהאשמות כאלה תחשוב קצת עם עצמך...

אז?

יש משהו שאתה רוצה לעשות בנוגע לדפוס החוזר שלך, או שסתם באת לספר לנו איך אתה לא לומד מטעויות?

white star

New member
../images/Emo54.gif אני לא יודע מה הטריגר

אבל ברגע שזה מתחיל אני שוכח שזאת אותה טעות שאני חוזר עליה...

שמע -

אתה שואל באופן כזה שאי אפשר לענות לך. עד עכשיו עוד לא הבנתי אם אתה רוצה עזרה בשינוי או שנגיד לך - "אין מה לעשות, תרים ידים" קרא שוב את מה שכתבת ותראה איך אי אפשר לענות לך. הכל מגיע במין אמירות מוחלטות כאלה בלי אף שאלה. יש לך דפוס התנהגות שדופק אותך אתה מכיר אותו די הרבה זמן אתה לא יודע מה גורם לו אתה מודע לו רק בדיעבד, אבל לא כשאתה בתוך העניין. ואני שוב שואלת אותך: מה אלה שואל? או מה אתה מבקש?

AnnabeI Lee

New member
תגיד לו שזה קורה לך מידי פעם

ושאתה לא מתכוון לזה, שאתה מעריך את החברות שלכם ושאתה מתנצל. אם הוא ידיד באמת טוב שלך, בקש ממנו לתמוך בך כשזה קורה.

ToryMaster

New member
אתה לא צריך אישפוז

עם כל הכבוד, ויש כבוד. איפוזים זה למקרים קיצוניים. מה שכן, אתה יכול לגשת לפסיכולוג.

white star

New member
../images/Emo54.gif יום אחרי שאני אזכה בלוטו ../images/Emo3.gif

אני יודע שגם יש דרך קופ"ח אבל אין לי חשק לספר לרופאת משפחה את הסיפור אולי זה יעבור לבד

דפוסי התנהגות

לא עוברים מעליהן בטח שלא חשדנות, שיכולה להיות תכונה של האישיות או סוג של חשיבה אוטומטית.

ToryMaster

New member
זו עצלנות מנטלית

[בסדר\ אז למדתי את "האדונית והרוכל"]. להשתמש בתירוצים וסיבות שלא באמת מחזיקות את עצמן בשביל לא לטפל בבעיה. זה מפחיד, כן, אבל זה שווה טיפול.

למעלה