בא לי לשרוף את ידיעות אחרונות

white star

New member
../images/Emo54.gif בא לי לשרוף את ידיעות אחרונות ../images/Emo46.gif

אתם שואלים למה? בעיתון של סוף שבוע, במדור כלכלה יש כל שבוע דיעה על סלולארי אחר. השבוע היה על סמסונג גלקסי ace. במקום לתת חוות דעת על המכשיר, הוא ניסה להבין אם הוא "אייפון קילר" (ביטוי מטופש לדעתי אבל נניח), כל הטור היה סגידה לאייפון ולהראות כמה האייפון יותר נעלה מהסמסוג גלקסי ace. הדבר היחידי שהטור הראה זה כמה הכותב לא מקצועי שהוא לא יכול לתת חוות דעת על מכשיר בלי להשוות אותו לאחרים. ואם כבר אתה עושה השוואה תקרא לזה השוואה ותשווה את זה לא לדגם שהוא לא מינימליסטי אלא לסמסונג גלקסי S שהוא ברמה של אייפון, שלא לדבר על הגלקסי S 2 שלא רק רוצח את האייפון אלא חותך אותו ל100 חתיכות. אדיוט.
 

יNOT

New member
../images/Emo201.gif עצבים עצבים ... הנה...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3724&idPhone2=3115 ו בקשר לסמסונג גלקסי 2 S ... לא מבין את הרצון לרתום את העגלה לפני הסוסה... (טרם שוחרר המכשיר לציבור ) כרגע עולה מהתגובה שלך, כאילו יש לך סתם איזו שינאה תהומית לאפל... מוזר.
 

white star

New member
../images/Emo54.gif אני לא אוהב את אפל

אבל לא הייתי מגדיר את זה כשנאה תהומית, ממש לא. וזה היה עוד לפני שבכלל הם חשבו על להוציא את האייפון. אם אנשים רוצים להוציא מחיר מופרז על מוצרים של חברה שמזלזלת בהם - שיהנו, לא הבעיה שלי :) ומה שהרגיז אותי זה הכתבה\טור\שקר כלשהו עם כותב בלתי מקצועי שנראה לי שמה שהכי טוב לעשות זה לנעול אותו בחדר עם אייפון שיהנו יחד ולקחת כותב מקצועי באמת. כמובן שאי אפשר לתת דיעה מושלמת על הגלקסי 2 אלא רק לפי החומרה שלו שבאמת נראית הולכת להיות וואו. והACE באמת נראה כמו גלקסי לעניים לפי המפרט.
 

white star

New member
../images/Emo54.gif אני לא אתווכח עם מדוייק או לא

כשיש לי את pcworld המצויין שנותן סיבות מדוייקות וחוסכים לי לנסח הודעה http://www.pcworld.com/article/130994/10_things_we_hate_about_apple.html Mind Soup (תתעלם מהתמונה הפרובוקטיבית שמשווה את אפל לנאצים) http://moudz.blogspot.com/2011/02/why-i-hate-apple.html ZDNET http://www.zdnet.com/blog/carroll/why-i-now-hate-apple/1925 ולא חסרים לינקים במנוע החיפוש האהוב עליך למצוא את כל הטונות ליכלוך על החברה הזאת. אבל כמו כל מאמינים פנטיים של דת - דברים מוזרים כמו מציאות או עובדות לא משפיעים על הלקוחות שלה :)
 
למעלה