ההופעה בראשון חוויות תמונות כל דבר שקשור להופעה לשרשר לכאן
ז זה לא אותו דבר New member 6/8/05 #1 ../images/Emo54.gifההופעה בראשון ../images/Emo70.gif חוויות תמונות כל דבר שקשור להופעה לשרשר לכאן
B bad attitude New member 6/8/05 #2 הייתי אתמול בהופעה אבל אח שלי מלהקת אאוטוייט וממה שהבנתי אינפקציה בכלל לא היו אמורים לעלות אני לא נשארתי לראות אם הם באמת עלו אבל ככה אמרו ללהקות שאינפקציה לא עולים...
הייתי אתמול בהופעה אבל אח שלי מלהקת אאוטוייט וממה שהבנתי אינפקציה בכלל לא היו אמורים לעלות אני לא נשארתי לראות אם הם באמת עלו אבל ככה אמרו ללהקות שאינפקציה לא עולים...
ז זה לא אותו דבר New member 6/8/05 #3 ../images/Emo54.gifאהמ כן היום בבוקר הבנתי שאינפקציה לא עלו כי ניר טרטר היה חולה ולא יכל לזוז מהמיטה נהה לא נורא
../images/Emo54.gifאהמ כן היום בבוקר הבנתי שאינפקציה לא עלו כי ניר טרטר היה חולה ולא יכל לזוז מהמיטה נהה לא נורא
ב במבה לא של אוסם New member 6/8/05 #6 בטח מהעייריה הם קיבלו יפה אבל ההופעות אם הכספ ניגמרו אז איזה פיצוי תקבלו?
N Neo 101 New member 7/8/05 #7 קיבלנו כרטיס פיצוי מההנהלה וחוץ מזה היה בן זונה...... בהתחלה התבעסנו קצת אבל אחרי זה בא די ג'יי ושם רק שירי רוק... השירים הכי טובים.... אז הרווחנו גם מסיבת רוק בת זונה וגם הופעה של אינפקציה....
קיבלנו כרטיס פיצוי מההנהלה וחוץ מזה היה בן זונה...... בהתחלה התבעסנו קצת אבל אחרי זה בא די ג'יי ושם רק שירי רוק... השירים הכי טובים.... אז הרווחנו גם מסיבת רוק בת זונה וגם הופעה של אינפקציה....