ההרכב שלך . אם היו נותנים לך להרכיב את/ה את ההרכב . תרכיבו את ההרכב שלכם זה יכול להיות מגניב .
S sabag12 New member 20/11/05 #1 ../images/Emo54.gifההרכב שלך ../images/Emo11.gif. אם היו נותנים לך להרכיב את/ה את ההרכב . תרכיבו את ההרכב שלכם זה יכול להיות מגניב .
../images/Emo54.gifההרכב שלך ../images/Emo11.gif. אם היו נותנים לך להרכיב את/ה את ההרכב . תרכיבו את ההרכב שלכם זה יכול להיות מגניב .
C charlazona New member 20/11/05 #3 אז ככה בשער: שטראובר הגנה: בנאדו, פיינסטיל, בן חיים וסטרול קישור: נימני, בוקולי, זנדברג ורוסו התקפה: דוארטה ועומר גולן
אז ככה בשער: שטראובר הגנה: בנאדו, פיינסטיל, בן חיים וסטרול קישור: נימני, בוקולי, זנדברג ורוסו התקפה: דוארטה ועומר גולן
X xdye1 New member 21/11/05 #6 רעיון נחמד הייתי מכניס קצת שרון הולצמן. משאיר את דנה [לפחות שני שירים] מוסיף טיפה עברי, מירי מסיקה ואסף אמדורסקי.
רעיון נחמד הייתי מכניס קצת שרון הולצמן. משאיר את דנה [לפחות שני שירים] מוסיף טיפה עברי, מירי מסיקה ואסף אמדורסקי.
S scoobysnax New member 21/11/05 #7 ../images/Emo45.gif מסכים בעניין עברי אסף ודנה אני לא בטוח כמה מירי מסיקה תוכל לעשות במסגרת כזאת, אז אני אשאר נמנע ועוד תוספת- בן בלבינדר. חוץ מזה אני חושב שעופר מאירי כבר הרכיב את הנבחרת הכי טובה שאפשר..
../images/Emo45.gif מסכים בעניין עברי אסף ודנה אני לא בטוח כמה מירי מסיקה תוכל לעשות במסגרת כזאת, אז אני אשאר נמנע ועוד תוספת- בן בלבינדר. חוץ מזה אני חושב שעופר מאירי כבר הרכיב את הנבחרת הכי טובה שאפשר..
B boopy 1 New member 21/11/05 #8 ../images/Emo66.gifההרכב שלי שרון רוטר. שי להב . אפרת גוש. יוני בלוך.
M Ma E New member 22/11/05 #9 ההרכב שלי../images/Emo13.gif עברי לידר, אפרת גוש, דנה ברגר, אמלי קרפל וקרני פוסטל.. ואי הייתי רוצה לשמוע שילוב של אפרת ועברי ביחד.. נשמע מאוד מעניין
ההרכב שלי../images/Emo13.gif עברי לידר, אפרת גוש, דנה ברגר, אמלי קרפל וקרני פוסטל.. ואי הייתי רוצה לשמוע שילוב של אפרת ועברי ביחד.. נשמע מאוד מעניין