הידוע מראש

dress n glasses

New member
../images/Emo54.gif הידוע מראש

לכל מי שהשלה את עצמו שאחרי סוף העונה של הסופרנוס טלעד תקרין את העונה השנייה של אליאס אז שישכח מזה תשודר במקום סדרת דרמה ישראלית חדשה בשם "שלווה" בת 11 פרקים ואגב טלעד רכשו גם את העונה הבאה של הסופרנוס. קשה לי להאמין שישבצו את אליאס לפני הקיץ שאז הרי אין כמעט סדרות מקור וכל השידורים כמעט מתבססים על רכש.

dress n glasses

New member
דווקא מעניין

כי למרות מה שכתבתי קודם בכתבה בynet ציינו ששקלו בהתחלה לשבץ את זהות בדויה. כן בטח...לשתי דקות וחצי. וחוץ מזה לפפי מה שזכור לי את כבר רואה את העונה השנייה אז למה להתעצבן? דפקת את המערכת הטלעדית.

inbal145

New member
וואלה צודקת...

ואני כבר בעונה השלישית אבל ברור שאני אבין יותר טוב עם תרגום...

RenanaD

New member
כן, אני רואה את העונה השניה

(פרק 12!!!) אבל בכל זאת, מחשב זה לא טלוויזיה וגם יש לי חברות שרוצות לראות אבל לא מתכוונות להוריד מהאינטרנט... בכל מקרה-ולא קשור אם אני רואה במחשב או לא-למה לעזאזל טלעד דופקים אותנו כל הזמן?! נתחיל מזה שהסדרה היתה בהתחלה ב-22:10 ועברה מהר-מהר לשעות מאוחרות יותר, נמשיך בזה שהם מזלזלים בנו בקצב ופשוט מסרבים לשדר אותה... ואם זאת רק ההתחלה, איך כל הסיפור הזה יגמר?!?!

varty

New member
הם התעללו בתיקים באפלה

גם בצורה הזאת שזה היה ביזיון. ואני לא מדברת על עונות 8 ו9 אלא על עונות קודמות!

RenanaD

New member
נו אתם רואים?!

וגם פרסומות אצלם-זוועה. היום במקרה אכלתי ארוחת ערב במטבח וראו שם טלוויזיה אז יצא לי לראות. היה "מסע עולמי", פרסומות של יותר מ-5 דקות, פרסומת ל-"מי רוצה להחליף את איל פלד" (2 דקות בערך), עוד פרסומות של כמה דקות, כמה משפטים של אילנה דיין על מה יהיה היום ב-"עובדה" וקצת מתחילת התוכנית, ושוב פרסומות של יותר מ-5 דקות. אם זה לא זלזול בצופים, אני לא יודעת מה זה זלזול!!!

Moreiro

New member
טלעד נשארה טלעד. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

המצב קשה, אבל מה לעשות, עם הזמן מתרגלים

inbal145

New member
טלעד תמיד היו כאלה ותמיד יישארו...

ואנחנו נצטרך לסבול בשקט כנראה כי כבר לא פעם פרסמו על הנושא הזה כתבות בכל מיני אתרים כמו וואלה וגם בעיתונים ובטלעד אף פעם לא מגיבים, מתייחסים או עושים משהו בשביל לשנות את המצב. בקיצור לדעתי ממש אין מצב שטלעד ישתנו. הם באמת הגזימו שם עם כל הפרסומת של ה 5 דקות ועל השעות והסיבוכים עם התוכניות!

RenanaD

New member
כן, זה נהיה כבר מרגיז!

אני אתקשר אליהם ואשאל אותם

Moreiro

New member
ומאוד מוזר.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

שבאתר שלהם, רק הדף שבו כתובים מספרי הטלפון והאימייל וכל אלו אף פעם לא עובד לי.....

RenanaD

New member
יש לי את הטלפון שלהם

חברה שלי השיגה לי אותו (וגם את הפקס). פירסמתי אותו פה פעם. רוצה?!

Moreiro

New member
אני צריכה את האימייל. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

ואגב, בזמנו לא אמרתי, אבל פרסום מספרי טלפון בפורום, אפילו אם הם של חברות כמו טלעד, אסורים לפי התקנון של
. רק לידע כללי.

RenanaD

New member
אה אופס

ידעתי שאסור מספרי טלפון פרטיים, אבל גם של חברות אסור?! היום אני לומדת הרבה דברים חדשים... וד"א-סורי שמקודם פתחתי הודעה חדשה, פשוט בפורום אחר שאני נמצאת בו פותחים הודעות כאלה לבדיקת חתימה חופשי ואף אחד לא עונה להן כך שהן יורדות למטה מהר מאוד ולא מפריעות לאף אחד. שכחתי שפה זה לא ככה... מצטערת, זה היה בטעות!!!

RenanaD

New member
יש לי את האימייל שלהם!

חיפשתי לך אותו עכשיו. מותר לכתוב אותו פה בפורום?! תגידי לי אם כן ואני אכתוב. נ"ב-אני לא בטוחה שזה אימייל לתלונות וכו' כי מצאתי את זה בדף לא קשור, אבל רק מהשם של האימייל ניתן להבין שזו כתובת כללית שיענו לך שם על כל דבר, שאלה וכו'... תגידי לי אם את רוצה.

varty

New member
עם ישראל

סליחה שאני נכנסת כאן לעומק אבל העם הישראלי יודע רק לקטר ולא לעשות כלום (כולל אני) וזה נוגע גם למצב של המדינה ושכולם מקטרים על הממשלה , על המצב הכלכלי, המדיני, הביטחוני.מקטרים ולא עושים כלום. החברות הגדולות די מנצלות את המונופול שלהם ואת השתיקה של האנשים וחוגגים , עושים כל העולה על רוחם. בסוף זה יתפוצץ...

למעלה