../images/Emo60.gifווה.
איך העולם רואה אותי? System of a Down- Toxicity חהחהחה האם יהיו לי חיים מאושרים? Trapt- Waiting הממ זה הגיוני. מה אנשים באמת חושבים עליי? Nickleback- Because of You וואו, זה יותר מדי הגיוני. >< אני אוהבת את השיר הזה כל כך.
האם אנשים חושקים בי בסתר? Better Than Ezra- A Lifetime LOL איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Disney (Alice in Wonderland)- A-E-I-O-U (the Caterpillar Song) ROTFLMFAO, ידעתי שיצאו לי שירי דיסני!
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Guns N' Roses- Sympathy for the Devil (Rolling Stones cover)
האם יהיו לי ילדים? U2- Sometimes You Can't Make it On your Own LMFAO. עצה טובה בשבילי: Disney (Beauty and the Beast)- Tale as Old as Time אוו. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Led Zepplin- Good Times, Bad Times לא נכון, אבל גם הגיוני מאוד מאוד. good times, bad time, you know I've had my share..
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Ours- Fallen Souls LOL אני לא חושבת שחוצ מניתי יש הרבה אנשים שמכירים את Ours
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Sum 41- Billy Spleen LMAO אני מממממש מקווה שלא. >< איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Alice In Chains- rooster LOL!!! איך יהיה לי היום? Travis- Blue Flashing Light
. למה אני כאן? Sum 41- Handle This
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Foo Fighters- Best Of You
חהחה. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sum 41- Open your Eyes אבל אני לא יודעת את המילים שלו!
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Calling- Things Will Go My Way LOL איך תהיה השנה הזו? the Rolling Stones- I Don't Know Why ווואוו, זה הגיוני.