היום ב-
אנשים

../images/Emo54.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo77.gif

הערב ב-20:00 יתארח ד"ר ארז אבן חן מנהל פורום רפואת חיות מחמד בתפוז בפורום חתולים, ויענה על שאלות בנושא חתולות מיוחמות, סירוס ועיקור, טיפול גורים וכל מה שביניהם. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=16&msgid=75848614

brit18

New member
../images/Emo207.gif עוד תץמונות מהאתר המדהים ..

וחג
שמח אההההיעעעעעעע

נצל"ש-אפילו שאני כבר לא חלק מהפורום

רציתי להאיר את תשומת לבכם למצב לא נעים שקרה היום: התקיים מפגש קומונה עם שני אנשים בלבד
שמעו, חבר'ה, אף אחד לא מכריח אתכם לתרום בשום אופן לפורום ולקומונה, אבל אני בתור מנהל הקומונה לא יכול להמשיך כך כשרמת שיתוף הפעולה והתרומה לפורום והקומונה כ"כ דלה. זה לא ייתכן ששרית תבוא למפגש עם כאבי ראש, ואילו אנשים אחרים פשוט לא יזרקו עצם לעבר המפגש הזה, ולא יתייחסו. אני מצטער לראות שהפורום שכ"כ פיללתי לו, נראה כך
וכן, גם אנשים שלא באו למפגשים, כמו: שי, רד, רעות ועוד, מוזמנים בשמחה, ורק רציתי להבהיר לכם למקרה שפחדתם: אני, שרית וענת לא נושכים. אנחנו גם דיי ידידותיים. והכי חשוב, אנחנו כאן בשבילכם, בשביל לעזור לכם לעזור לנו לקדם את הפורום הזה. אף אחד כאן לא לרעתכם. המפגשים האלה הם בסה"כ בשבילכם, בת'כלס. כל אחד יכול לתת מינימום מאמץ ולנסות לפחות להשתתף בתהליכים שמקדמים את הפורום והקומונה, כמו הגעה למפגשי פורום. אז פליז, אני פונה ומבקש בשם כל צוות ניהול הקומונה: תנסו לעזור, לתרום ולקדם את הפורום והקומונה שלנו. זו לא בקשה מוגזמת. לא פתחו לנו פורום בשביל שנסתלבט כאן כל היום ונכתוב כאן הודעה פעם בשבוע. כמו שענת בתקופת לחץ עצום בתחנה, ולימודי פסיכולוגיה, ואני בתקופת בגרויות בתיכון, יכולים להגיע למפגשים, ולכתוב כאן הודעות באופן סדיר, כך גם כולכם יכולים. אני מקווה שנוכל להתקדם מעתה לדרך חדשה. בתודה, צביקה.

brit18

New member
צודק ../images/Emo13.gif

אבל אני ממש חדשה פה
שמתי לב שאנשים פה מאוד נחמדים

די תפסיקי ../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

וזה כבר הפך למסורת שאך אחד לא מגיע יש לי רעיון אולי נקבע מפגשי התנחלות אחד אצל השני? גמככה לא באים הרבה ואין לנו מה לעשות על הגג

יבואו יבואו אחרת אני זורקת עליהם

אבנים מהשטחים
נקבע תאריך שכולם יכולים ויאללה מה דעתכם על מתי שאני מקבלת תחדר? נעשה חנוכת בית

למעלה