הנושא שלי ארוך מדיי

white star

New member
../images/Emo54.gif הנושא שלי ארוך מדיי ../images/Emo3.gif

הרגשתם שאתם מאבדים את הפורום שאתם מנהלים? אני מרגיש ככה וזה מזה מדכא. אני מנהל את פורום "בנים בלבד" עוד מעט שנה, ואני מרגיש שהפורום הולך לכל הרוחות, ואני לא יודע אם זה בגללי. אני הצטרפתי לפורום כמנהל שותף במקום מנהל אחר שעזר, ולאחר תקופה המנהל השני עזב גם. אז למרות שעם ההשתתפות הניכרת שלי, ודאגתי להראות נוכחות ולהיות כתובת ומענה לכל מי שרצה עזרה, עדיין חלק ניכר מהגולשים הקבועים עזבו\ הפכו לגולשים פסיביים. הפורום לאט לאט הפך להיות צעיר וצעיר מבחינת גיל הכותבים שלו, וכך גם ההתיחסויות לכל מיני דברים שהעלו. נניח מדברים על קשר זוגי ארוך ומלא בקצרים ופרידות וחזרות, חבר'ה בני 16 בדרך כלל לא חוו את זה ולא יודעים מה להגיד ככה שלאט לאט אני רואה איך יש פחות הודעות והדיונים הרציניים בו לרוב אני ועוד שניים כותבים לאחרונה צירפתי לניהול עוד מנהל, אני מקווה שבעזרתו נוכל למשוך אנשים חדשים לפורום שיציתו את הלהבה אז זהו זה הציק לי ורציתי לשפוך את זה... תודה לכל מי שקרא
רותם

noosh

New member
תקופות יובש זה דבר מוכר

ופורומים עוברים שינויים... אצלנו בפורום הייתה תקופה כזאת, שהרגשנו שהוא מאבד כיוון, או שהוא יבש מדי ולא קורים בו דברים.. ויש לנו גרעין חזק ומגובש. מה שאפשר לעשות כדי להתסיס את העניינים זה כל מני תחרויות, סקרים ומשחקים. אולי אפילו שעת צ'אט קבועה כדי לחזק את הקשרים.. אצלנו זה עבד יופי תנסה להעלות בעצמך דיונים שיעידו על הכיוון הרצוי של הפורום. אבל תזכור שאתה לא יכול לשלוט על מנעד הגילאים, ואם הוא יורד, גם אופי הפורום ישתנה. מצד שני, אתה יכול, כמו שכתבת, למשוך אנשים חדשים לפורום, יותר בוגרים

resputin

New member
רותם, אני איתך.

אם לומר את האמת, אני מרגיש בדיוק כמוך לגבי הפורום שלי, אבל בהחלט יכול להבין מתוך הכרות עם הפורום הנ"ל. אני די אובד עצות. כן לפורום שלי וכן לפורום שלך. החברה הישנה עזבה, ונראה כאילו החדשה לא עומדים לסטנדרט הישן, ואנחנו, כחלק מהחברה הישנה מוצאים את עצמנו לעיתים מרגישים חוסר התאמה, בעוד שלחברה הקיימת הרמה וההתאמה היא מקסימאלית. אני חושב שאני יודע מה הסיבה, ריבוי פורומי הגאווה. בעבר, היו כשלושה-ארבעה פורומים לקהל יעד נרחב, והיום יש תשעה פורומים המיועדים פחות או יותר לאותו קהל היעד, ועוד תוספים. מה קורה? אנשים חדשים לרוב כותבים בכמה פורומים, ואז מסתננים לאלו שהם מחבבים, וברוב הישנים מתגבשות קבוצות מסוגרות למדי, שאו שהרכילות הפנימית הורגת אותן או שסתם אנשים מתקדמים בחיים שלהם ואינטרנט יורד בחשיבות.

למעלה