הערה לגבי קידום הפורום

רותם ™

New member
../images/Emo54.gifהערה לגבי קידום הפורום

אני משתתף קבוע בבנים בלבד וראיתי מודעה להצטרף לפורום הזה כדי לרדת על הזמן הוורוד. אם פעם חשבתי שלפורום על מגזין "top" יש איזשהי רלוונטיות זה שינה את דעתי, תנסו להשתפר (במה שאפשר) ולא לרדת על המגזין השני.זה פשוט ילדותי ולא מקצועי. אה ואל תטרחו לברך אותי כי אני בינכה לא הולך להישאר כאן רציתי שתדעו את דעתי.

sage1234

New member
אכן ילדותי ולא מקצועי

הועבר מסר אישי לזום1. להנהלת הפורום אין כל קשר להודעה הנ"ל חג שמח

YOVAVI

New member
../images/Emo66.gifזה חלק מהכף

אם היה לזמן פורום הינו מחפשים (היה קשה) אך לרדת על הטופ אבל בכל זאת מה הקטע מי הזמין? טוב אתה כאן למרות שלא בטוח שתהיה הרבה זמן אבל בטח תכנס לראות מה כתבו לך, מה רע לרדת על הזמן? מה רע בכלל לרדת? אני אוהב לרדת וחשוב שיהיה לו גדול לא בעצם חשוב שיהיה לו ענק, ומה יש לך?

רומן69

New member
הפורומים פתוחים

הפרומיפ פתוחים לכולם, ומזמינים להכנס כל אחד מהירהורי ליבו, אני לא חושב וקימת דרך פסולה לעורר אנשים והכנס גם בדרך השלילה, הפורום כמו שאני רטאה אותו, מהווה פלטפורמה לפורקן גם לטוב וגם לפחות טוב, צוות טופ עושה עבודת קודש, ואני בטוח שאתה נהנה ממנו גם אז אולי כדאי שתכנס ותגיב גם על הזמן הורוד אם יש לך מה לומר בנוא, וכמובן על טופ, אבל סאנקיות? למה? תכנס תכתוב תהנה וזהו.

רומן69

New member
אין ניגוד אינטרסים

אתה יכול להיות נסיך והוא יכול להיות מלכה, אל תגרום לאנשים לא להכנס לכאן יהיה נחמד להוסיף עוד כמה כותבים לכאן.

למעלה