השיר השבועי . אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו פתח תקווה
S sabag12 New member 30/10/05 #1 ../images/Emo54.gifהשיר השבועי ../images/Emo9.gif. אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו פתח תקווה
../images/Emo54.gifהשיר השבועי ../images/Emo9.gif. אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו פתח תקווה
G Gefi Giraf New member 30/10/05 #2 הא!!! בדיוק פתח תקווה מתנגן לי עכשיו! ופתאום היינו עירומים לאור נרות, ובעודי מכוון אל עבר גומת האהבה שלה....
הא!!! בדיוק פתח תקווה מתנגן לי עכשיו! ופתאום היינו עירומים לאור נרות, ובעודי מכוון אל עבר גומת האהבה שלה....
S sabag12 New member 30/10/05 #3 ../images/Emo54.gif........... "הזרקור הכחול העיר את פינת החדר, ושם ראיתי אותה והבנתי שזוהי האישה."
B b l a c k t e a r New member 30/10/05 #6 ..... "את יכולה להטביע וגם לשרוף, אותי לטלות על עץ גבוה" אני בכלל חולה על השיר הזה!
R rotemtem New member 30/10/05 #8 " פתאום היינו ערומים לאור נרות.." אני לא מאמין שאני גר בפתח תקוה, שנים! שנים על גבי שנים, ערסים זקנות ובני עקיבא! גמני מפ"ת..
" פתאום היינו ערומים לאור נרות.." אני לא מאמין שאני גר בפתח תקוה, שנים! שנים על גבי שנים, ערסים זקנות ובני עקיבא! גמני מפ"ת..
S Slim Jim New member 31/10/05 #12 עמדתי ליד הבר והזמנתי בירה ,הבר-מן הכיר אותי ולכן לא הייתי צריך להגיד לו, איזה סוג.
S sunshiner New member 31/10/05 #13 יש 2 "בצידי הדרך יכולנו לראות פולנים רומנים מבצבצים ומעשנים נובלס" וגם הקטע שהוא אומר "אבל לא התאפקתי" ויש כזה ז'בוטינסקי ברגע וכמובן, הפזמון, אוי, הפזמון.
יש 2 "בצידי הדרך יכולנו לראות פולנים רומנים מבצבצים ומעשנים נובלס" וגם הקטע שהוא אומר "אבל לא התאפקתי" ויש כזה ז'בוטינסקי ברגע וכמובן, הפזמון, אוי, הפזמון.