השיר שבועי אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו שתיל
ז זה לא אותו דבר New member 25/9/05 #1 ../images/Emo54.gifהשיר שבועי ../images/Emo9.gif אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו שתיל
../images/Emo54.gifהשיר שבועי ../images/Emo9.gif אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו שתיל
B Bozo the clown New member 25/9/05 #2 אחד השירים האהובים עליי ביותר " אז למה ל-ע- זא: זה אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה ל" וגם את השבירה ל "לגדוווווווווול" פשוט קורע השיר ואני מתה על מה שהם עושים שם מוסיקלית מכל הבחינות.
אחד השירים האהובים עליי ביותר " אז למה ל-ע- זא: זה אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה ל" וגם את השבירה ל "לגדוווווווווול" פשוט קורע השיר ואני מתה על מה שהם עושים שם מוסיקלית מכל הבחינות.
M MALKAT HA PLAKAT New member 25/9/05 #3 אני מעדיפה את החלקים ש... הם לא שרים בהם. כי הכל שם מזכיר לי להקה שנואה-היהודים
ל לאונרדו החדש מסרים New member 28/9/05 #9 האמת שאתה צודק זה באמת מזכיר.... ודבר יפה על היהודים "גם אני יהודי גאה 365 ימים בשנה"
ז זה לא אותו דבר New member 26/9/05 #8 ../images/Emo54.gif " אנחנו כל יום מתפללים שהוא רק יחל לגדול! אז למה לעזאזל, הוא רק מדלדל!? "