התפקדות: כבר עבר חצי שנה?

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo54.gifהתפקדות: כבר עבר חצי שנה?

שם: כינוי חיבה: גיל: תאריך לידה: גובה: האם הייתם אי פעם בצפון קליפורניה? רוצים לבקרני שם? נכון שלתרגם ביטויים ישירות מאנגלית זה כיף (רק שלא תמיד עושה הגיון
)? האם גם אתם למדתם עם "להיות אזרחים בישראל" בתיכון? נכון שאתם באים למפגש הפורום הקייצי? סמנו
ל"כן" ו
ל"כמובן". גם לכם בא לשתות קפה כבר שלושה ימים? וצרפו תמונה!

EMM1

New member
שם: בשלב זה אשאר אלמוני

גיל:20 תאריך לידה: אפריל גובה: מטר תשעים פחות או יותר הייתי, בדמיון לא ממש, יש סיבה? לא הבנתי לא זוכר, למה, אבא שלך כתב את זה?(מה זה משנה? קחי משהו יותר ידוע כמו בני גורן) - לא תודה הייתי מצרף תמונה אבל מישהו מכם יכול לזהות אותי ברחוב ולהיזכר בכל הדברים שאמרתי לו...

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo9.gif ~נרקיסיזם~

שם: גיאלי עזר כינוי חיבה: הו יש הרבה. טרין, טרינה, טריני, גיגי (
), גיאלוש, גייגה ואממ... גיא (שאני מניחה שנחשב לשם חיבה). גיל: 19 ושלושה רבעים. תאריך לידה: ב' באב, תשמ"ו. 7 באוגוסט, 1986. גובה: 1.77. 5"10 האם הייתם אי פעם בצפון קליפורניה? כן. רוצים לבקרני שם? אין לי ברירה
נכון שלתרגם ביטויים ישירות מאנגלית זה כיף (רק שלא תמיד עושה הגיון)? ימין
האם גם אתם למדתם עם "להיות אזרחים בישראל" בתיכון? לא. אבל קיבלתי אותו במתנה עם ההקדשה הכי חמודה בעולם כשעזבתי. נכון שאתם באים למפגש הפורום הקייצי?
! גם לכם בא לשתות קפה כבר שלושה ימים? כן

Master Boo

New member
*עברה, יא עילגת

שם: אביתר כינוי חיבה: אבי? בוו. גיל: 20 תאריך לידה: גם גיל וגם תאריך לידה? 28.03.1986 גובה: מה עם משקל? 1.79 האם הייתם אי פעם בצפון קליפורניה? לא. רוצים לבקרני שם? לא (
). נכון שלתרגם ביטויים ישירות מאנגלית זה כיף (רק שלא תמיד עושה הגיון)? כמו למשל... "זה טועם כמו גלידה"?! עילגות לשמה. האם גם אתם למדתם עם "להיות אזרחים בישראל" בתיכון? אלא מה. אבל אני למדתי גם עם מִילמַן
נכון שאתם באים למפגש הפורום הקייצי?
גם לכם בא לשתות קפה כבר שלושה ימים? איכס קפה.

0Pandemonium0

New member
היא כנראה יותר מדי זמן באמריקה, כי

היא שוכחת את העברית שלה. חצי שנה עברה (השנה עברה, לא החצי), לא עבר.

AnnabeI Lee

New member
כשאני חשבתי על זה:

חשבתי: "עברו שני שלישי השנה", או "עבר שבר שנה". אם אתה מתאים את שימוש הרבים למה שלא תתאים את המין?

Master Boo

New member
.

If one man tells you you're a horse, punch him in the face. If two men tell you you're a horse, call them both idiots. If three men tell you you're a horse, maybe it's time to look for a saddle.​

0Pandemonium0

New member
לא, זה עובד רק כשקוראים לך סוסה.

במקרה שאומרים לך שאת טועה בלשון את צריכה להבין את הרמז ולחזור לבית-ספר

Gilliana

New member
טובבבב...

שם: גילי גיל ותאריך לידה: שנות ה-60
האם הייתם פעם בצפון קליפורניה? כן רוצים לבקרך שם? למה לא? אם תארחי אותי יפה, כמובן (ואם תשלחי לי כרטיס - בטח ובטח שכן!) לתרגם ביטויים ישירות מאנגלית: להשתמש בהם בשפת המקור יותר כיף להיות אזרחים בישראל: מה זה בכלל??? מפגש פורום קייצי: תלוי מתי יהיה קפה: 3 ימים? נסי 3 חודשים!!!

S good S

New member
הנה אני בא !

שם : בועז כינוי חיבה : בוזי תאריך לידה : 26.8.81 האם הייתם אי פעם בצפון קליפורניה ? הייתי בדרום קליפורניה אחרי הצבא במשך חודשיים, גרתי בהוליייווווד.. בערך
רוצים לבקרני שם ? כדאי ?? נשמע לא רע בכלל. נכון שלתרגם ביטויים ישירות מאנגלית זה כיף ? כן, זה מאוד משעשע, במיוחד שזה נעשה בטעות
האמת היא שכיף יותר לתרגם מעברית לאנגלית, תנסו לתרגם "אין מצב" או "חבל על הזמן" האם גם אתם למדתם "להיות אזרחים בישראל" בתיכון ? אנחנו למדנו איך זה להיות אזרחים באמריקה :> נכון שאתם באים למפגש הפורום הקייצי ?
שאין מצב. גם לכם בא לשתות קפה כבר שלושה ימים ? מישהו מזמין
?

למעלה