התפקדות ספטמבר שם: גיל: מיקום: שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: שנת לימודים מהנה לכולם
S sabag12 New member 1/9/06 #1 ../images/Emo54.gifהתפקדות ספטמבר ../images/Emo203.gif שם: גיל: מיקום: שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: שנת לימודים מהנה לכולם
../images/Emo54.gifהתפקדות ספטמבר ../images/Emo203.gif שם: גיל: מיקום: שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: שנת לימודים מהנה לכולם
S sabag12 New member 1/9/06 #2 ../images/Emo54.gifאה-הא. שם: רן גיל: 19 וחצי שיר של אינקפציה: ורד. מה זה לימודים ?
A AvtipuS New member 1/9/06 #3 נמנמ שם: רז. גיל: 16 ומשו. מיקום: צפון. שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אצטון. שנת לימודים מהנה לכולם -כן אה...
נמנמ שם: רז. גיל: 16 ומשו. מיקום: צפון. שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אצטון. שנת לימודים מהנה לכולם -כן אה...
T The legendary DuDe New member 1/9/06 #4 שונא את תפוז. שם: ג'ים גיל: 17.5 מיקום: קריית טבעון שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: פתח תקווה.
שונא את תפוז. שם: ג'ים גיל: 17.5 מיקום: קריית טבעון שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: פתח תקווה.
B b l a c k t e a r New member 1/9/06 #5 מישהו קרה לי? שם:גבריאל גיל:17 וחצי שקל מיקום: אריאל שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: "היום שלנו"
מישהו קרה לי? שם:גבריאל גיל:17 וחצי שקל מיקום: אריאל שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: "היום שלנו"
B B a m b o o k New member 1/9/06 #6 ../images/Emo181.gif שם: צליל גיל: 15.5 מיקום: באר שבע שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אמ נראלי פולנים שנת לימודים מהנה לכולם
../images/Emo181.gif שם: צליל גיל: 15.5 מיקום: באר שבע שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אמ נראלי פולנים שנת לימודים מהנה לכולם
H heaven is here New member 1/9/06 #7 הורי שם: שירה גיל: כמעט 20 מיקום: בית שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אם הדרך
צ צכילה New member 1/9/06 #8 ../images/Emo60.gif הורי שם: מיכל מיקום: בית שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: מסעדות דגים
ח חוי בלאט New member 2/9/06 #9 טוב שם: זיו גיל: 21 מיקום: כרגע? ירושלים שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: איכס, אינפקציה, איזה להקה מעאפנה. שחרור עוד 57 יום מהנה לכולם
טוב שם: זיו גיל: 21 מיקום: כרגע? ירושלים שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: איכס, אינפקציה, איזה להקה מעאפנה. שחרור עוד 57 יום מהנה לכולם
ד דיסטורשיין New member 2/9/06 #10 אני עם חוי שם: דיסטורשן גיל: 19 מיקום: קיבוץ אש-דוד שיר של אינפקציה: איכס, אינפקציה, איזה להקה מעאפנה. שחרור עוד 392045974975024975234 יום מהנה לכולם
אני עם חוי שם: דיסטורשן גיל: 19 מיקום: קיבוץ אש-דוד שיר של אינפקציה: איכס, אינפקציה, איזה להקה מעאפנה. שחרור עוד 392045974975024975234 יום מהנה לכולם
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/9/06 #11 להלהלהלהלהלה../images/Emo194.gif שם: קרן גיל: 17 וחצי מיקום: תל אביב שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אציטון ופולנים =]
להלהלהלהלהלה../images/Emo194.gif שם: קרן גיל: 17 וחצי מיקום: תל אביב שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: אציטון ופולנים =]
D Dug E New member 2/9/06 #13 גסדכגיחחיגג שם: צחר גיל: 17 מיקום: פ"ת שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: פירמידות
E ea53 New member 2/9/06 #14 הנה אני שם: ea גיל :19 מיקום: מרכז והשיר: השיר שאני הכי אוהב (כרגע) - התגעגעתי...
1 15צהוב שחור בנשמה New member 3/9/06 #15 בכיף שם:עידן גיל: 17 וחצי מיקום: מושב שפיר שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: מה לאכול ועין הנמר
H hkatsman New member 3/9/06 #16 לא שוב שם:כצי גיל:;15 מיקום: פ"ת שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: M הדרך
B bazzzil New member 4/9/06 #17 אני קוראת בד"כ אבל בקושי מגיבה.. שם:באז גיל:17 עוד אממ...שלושה ימים?ארבעה...? מיקום:איזור פתח תקווה.. שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש זה שנורקל וצידנית,כולם מתחרפנים ממני כבר(=ושלי יחימוביץ'
אני קוראת בד"כ אבל בקושי מגיבה.. שם:באז גיל:17 עוד אממ...שלושה ימים?ארבעה...? מיקום:איזור פתח תקווה.. שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש זה שנורקל וצידנית,כולם מתחרפנים ממני כבר(=ושלי יחימוביץ'
י יחי הגזר המסטול New member 10/9/06 #18 להלהלהלה גיל :16 שיר של אינפקציה ששמעתי הכי הרבה החודש: ככה מפנקים ויא ראייט