זה חתול או ילד? לשיפוטכם....

../images/Emo54.gifזה חתול או ילד? לשיפוטכם....

הלשון הארוכה זה גנטי, גם לאבא שלו יש לשון ארוכה..... וחוץ מזה הדר קצת הולך עם תמיכה, ע"י דחיפה של הבימבה, העגלה, הלול וכד´. שלושה צעדים ונופל, אבל זו כנראה ההתחלה.....

כזה מתוק!!! תתכונני להתחיל לרוץ

אחריו. עכשיו זה על באמת. לגבי הלשון - נראה לי שהוא ישבור הרבה לבבות... וחוצמזה המון המון מזל טוב (דיפדפתי וראיתי שהיתה לך יומהולדת) ליום ההולדת. שימשיכו ימייך להיות מאושרים ומלאים אף יותר. אוהבים...

אני קוראת לעומר ה-../images/Emo54.gif הרביעי../images/Emo13.gif

כי הוא מתנהג בדיוק כמוהם - נדחף לכל מקום שהוא לא אמור להיות בו, מחריב כל דבר בהישג ידו, והכי יפה - יושב ליד המדרגות אחה"צ ומחכה לי ממש יחד איתם, ואז בדיוק כמוהם פורץ בצהלות שמחה כשאני עולה במדרגות.

ligo

New member
איזה יפיוף קטן../images/Emo9.gif

כשמאי מוציאה לי כזו לשון אני מבינה שהיא רעבה, אבל בגילו בטח הוא יודע לבקש בהצלחה לצעדים הראשונים, עם או בלי לשון בחוץ

לדעתי הוא חתלתול ../images/Emo108.gif.

איזה חתלתול מתוק הילדון הזה. הוא גדל כל כך יפה ובאמת רציתי לומר לך בפגישה הקודמת שלנו שהלשון הארוכה שלו מקסימה, מאוד ייחודית.... הם גדלים מהר מדי לטעמי, אבל מי שואל אותי, הדר כבר הולך וזיו נעמד במיטה מוקסם מהנוף שניבט מהחלון כולו צוהל. אני חושבת שהאפרוח שלנו גרם לאביו ולי להצעיר ב-10 שנים, בעיקר בגלל היכולת להתלהב ולשמוח מדברים קטנים בצורה כל כל ראשונית ומרגשת....מאוד מומלץ בן זקונים! מחכה לכם היום, לא להבריז!

אנחנו לא נגיע היום../images/Emo10.gif

אלה מצוננת נורא (נזלת, שיעולים וקצת אזניים)... ואח של אבא שלה מתחתן מחר ואני רוצה שהיא תנוח קצת ואולי תרגיש טוב יותר.

מצטערת לשמוע, איזה מבאס../images/Emo93.gif

אז כמובן, מאחלת לבלונדה המתוקה שתחוש בטוב ומהר, ושתהנו בחתונה.

וגם אנחנו במצוננים, אז אולי לא נגיע

כבר הכנתי תיק כדי שאחזור מהעבודה ומייד נצא לדרך ואפילו שמתי בו בראוניז....ואז חזרתי הבייתה ואחותי אמרה לי שהשיעול והנזלת של הדר גברה ושהוא רק עכשיו נרדם. אז אני בהתלבטות מה לעשות, לצאת איתו בגשם לגאיה, למרות הצינון? ללכת שוב לרופא? 0למרות שלפני כמה ימים הוא לא מצא כלום), אני גם חוששת להדביק את שאר הנוכחים. נחכה שהוא יקום ואז אחליט, בינתיים, סיגל, מה פדה אמר ונתן לך לשגיא כשהוא היה משועל?

אני דוקא חושבת שהוא יכול להצטרף

לשירלי
לליקוקים ושלוקים עם הלשון הזו... את מרשה לי לשים תמונות מהמשחקייה (ערן לקח אותן לעבודה לסריקה)?

איזה מתוק!!!!

הילד הזה פשוט ילדון מאושר. כיף לראות אותו! ברכות על ההתפתחות המהירה. מקווים להתראות היום.

מיכל הוא מתוק!!!

הילדים גדלים בקצב מטורף....תיכף הם הולכים לנו................... אצלנו העסק מאוד דומה - ואפילו מוחאים כף, שמים ידיים על הראש ורוקדים, בעיקר מול התכנית של צביקה הדר

למעלה