../images/Emo54.gif חתול שחור הפריע לי כל הסופ"ש
ולכן כמעט ולא הצלחתי לשלוח הודעות.. אז אני מתנצל.. זה לא שלא רציתי - פשוט לא יכולתי. ואני מקווה שבשעתיים הקרובות אני אספיק לכתוב את כל ההודעות שרציתי עוד מאתמול ולא יצאו לי... דרך אגב, למי שלא יודע, המערכת של
עברה כמה שדרוגים - וייקחו עוד כמה ימים עד שהכל יעבוד כמו שצריך. כרגע ידוע שיש בעיות עם שליחת ההודעות.. ונקווה שהבעייה תסתדר צ´יק צ´אק. בקיצור - הסקר של השבוע שעבר היה בדיקת ציפיות לשנה הבאה. מסתבר שחצי מאיתנו אופטימיים - וחצי מאתנו פאסימיים - ושניים מתנדנדים באמצע ואין להם שמץ של מושג מה יהיה... אני מבקש מכולם לזכור מה הם בחרו, כי בעוד שנה מהיום הם יצטרכו להשוות בין התחזית למה שקרה בפועל..! לגבי הודעות נבחרות וכיו"ב.. השבוע היה שבוע עייף מבחינת הפורום - אם זה בגלל הסילבסטר, אם זה בגלל הבעיות במערכת, אם זה בגלל שלא היה לנו יותר מדי מה לאמר.. בכל מקרה נקווה שהשבוע הבא יהיה יותר מעניין (ושהמערכת תסתדר אמן אמן אמן) משתתפים חדשים - היו המון - רק שכולם הסתפקו בכתיבת הודעה אחת ונעלמו - ולכן חלוקת המוצצים גם היא תידחה לשבוע הבא! ובעקבות נושא גן העצמאות שהקפיץ כמה חברי פורום.. סקר קטן (ואנונימי כרגיל) מי מכם הולך לגן העצמאות? או שלא..? ובברכת שבוע טוב.. מסתיים סיכום השבוע המקוצר
בתקווה שיישלח כמו שצריך.. גיא
ולכן כמעט ולא הצלחתי לשלוח הודעות.. אז אני מתנצל.. זה לא שלא רציתי - פשוט לא יכולתי. ואני מקווה שבשעתיים הקרובות אני אספיק לכתוב את כל ההודעות שרציתי עוד מאתמול ולא יצאו לי... דרך אגב, למי שלא יודע, המערכת של