שלום שלום וברוכים הבאים! טוב שבאתם לחסות בצלה של משפחת פוליקר המורחבת! אנחנו שמחים לקבל אתכם ומקווים שתקחו חלק פעיל בפורום הזה של יודה. הגענו למסקנה שבגלל שיודה הוא כזה מקסים, גם מי שאוהד אותו חייב להיות נחמד לא פחות, אז בקיצור- טוב שבאתם! ואם כבר אתם פה- 1. האם אתם מתכוונים להגיע להופעה בנס ציונה? אנחנו רוצים לארגן את החברים קצת לפני הכניסה לאולם (אלירן ושירן- מה נסגר עם הפליירים?) 2. כפי שמנהלת הפורום בקשה- אנא רשמו את יום הולדתכם בכדי שנוכל להכניס אתכם לרשימה בעמוד השער (שירן השער פשוט מעולה, מאדדד מוצלח כל הכבוד!). לפי מה שאני רואה TAURUS הוא בתור הבא
(חוץ מאלירן ששיגעתי אותו בקשר לזה) העליתי גם עוד מאמר על יהודה.. ויש עוד כמה דברים שאני רוצה לעשות. אבל מרוצה ועד לעשות יש הרבה דרך וכל הימי עיון האלה של פולין, והמבצע שביעית, וכל הדברים האחרים שיש לי לעשות גולזים לי את כל הזמן בעעע
איך בדיוק אני אשב לכתוב על 100 כרטיסים פורום יהודה פוליקר??! אפשר לחשוב שאין לי חיים.. אולי אני אעשה את זה בשיעורי תושב"ע. בעעעע בעצם אין שיעורים.. זה פורים... המממ בעיה. ולמי נותנים להחזיק את השלטים?? נראה לי אסף זו בחירה טובה. חחחחחחחחח אוי זה ממש משעשע אותי. אסף- אם כבר אתה מחזיק את השלט. אולי גם תכין אחד כזה?
אם אתם רוצים שמישהו יבין מה שכתוב שם לא כדאי לכם לתת לי לכתוב אותו חוץ מזה אני לא צריך להחזיק שלט מספיק שאני אדפיס את זה על הטישרט שלי וזה כמעט בגודל של כרזה..............
מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות? מה עם התמונות?
כל מה שקשור בלנג'ס לשירן אני מרשה. אתה רוצה שאני אספר לך כמה זמן א-נ-י חיכיתי שהיא תואיל בטובה לשלוח את תמונה המסכנה שלי??????? כולה מה ביקשתי? תמונה לאימייל, זה הכל! לא היה אכפת לי לקבל אותה עקומה או אותי בצד השני כלום! בעיקר תשלחי כבר! והיא כמו עינוי סיני (או קוריאני- כרגע ראיתי ג'יימס בונד- "למות ביום אחר")פשוט לקחת את הזמן. אז אני די מבינה אותך. מצד שני- למה חמסה? ולמה אתה חושב שחמסות יעזרו לך? נסה חתולים בפעם הבאה, זה יותר אקטואלי כאן...
תככים ומזימות בפורום אמרנו,לא??
אגב, שירן- יש לפעמים שפשוט אין לי אופציה ל"הוסף תגובה" כמו שקרה לאיתמר. מישהו פה מנסה לסתום פיות.....