יש הרבה

../images/Emo54.gifיש הרבה

יש לי הרבה בנות בשכבה שהן ממש נחמדות,אבל אני לא מצליחה להכיר אותן,ואני כל הזמן נמצאת עם ה"חברות" משנה שעברה,וזה מבאס אותי! אני כבר רוצה חברות אמיתיות ולא מזויפות שאני נמצאת איתן,רק כדי שאני לא אהיה בהפסקה לבד.... אוף!! אני כל כך צריכה חברות,נמאס לי להיות כזאת אומללה!

ט ר י ג ר

New member
היי..

ממה שהבנתי את בת 12 או 13 בכיתה ז'.. גמאני! אז ככה, דבר ראשון מבינה כמה זה מבאס גם אני בהתחלה הייתי רק עם בנות משנה שעברה אבל לאט לאט אנשים התרגלו אליי ואני אליהם והולך ממש טוב! ו... מה הסיבה שאת לא מצליחה להיות חברה של אותן בנות? מחכה לתשובה :]

הן פשוט../images/Emo54.gif

הן לא מכירות אותי.. יש ממש הרבה נחמדות,אבל אני בטוחה שהן אולי אם בכלל רואות אותי במסדרון,אבל לא באמת מכירות אותי...

ט ר י ג ר

New member
אז אולי...

תבקשי מחברה או אפילו מסתם מישהי שאת מכירה שמכירה אותן להכיר בינכן. תנסי למצוא נושא משותף שיש לשתיכן, נגיד... את רוקדת נכון? אולי תתחילי לדבר עם מישהי שגם רוקדת על זה... או מישהי בתנועת נוער שאת נמצאת בה.. ממה זאני זוכרת את בתנועת נוער..אבל אני לא בטוחה =] ולאט לאט דברים יסתדרו מעצמם! בהצלחה!! תמיד כאן אם את צריכה משהו...

אממ../images/Emo54.gif

כן,יש לי חברות מהקבוצה לשי.. אבל אנחנו יותר חברו של כזה בפעולה ובמסדרון אבל אל ממס הדוק כזה.. אני במועצת תלמידים ויש שם ילדות נחמדות.. אני אנסה להתחבר איתן.. תודה על העזרה!

ט ר י ג ר

New member
בבקשה!..

וגם.. אל תפחדי פשוט להגיד.. תגידי בא לך לצאתאיתי ועם עוד כמה חברות שלי מתישהוא.. או משהו בסגנון.. הן רק יעריכו את זה...

Molak

New member
גם לי זה היה ככה בכיתה ז'..

חצי שנה הסתובבתי עם 'חברות' מהיסודי.. והן לא היו ממש חברות.. הייתי מסתובבת איתן כי לא היה לי מישהו אחר להסתובב איתו.. וגם אני הייתי במועצת תלמידים ודרך זה הכרתי כמה חברים לא רק מהשכבה שלי [אצלנו זה של כל החטיבת ביניים..] ואת החברים הכי טובים שלי הכרתי דרך זה שיש לנו תחביב משותף.. התחלתי לדבר איתם.. התחלתי לשאול..ראיתי שהם נחמדים.. מצחיקים.. החלפנו אייסיקיו ומסן.. היינו מדברים בחפש הגדול.. [עוד לא היינו יוצאים ונפגשים..] אחרי זה בכיתה ח' היה לנו שיעור בחירה משותף.. ושם גם הכרתי עוד כמה חברים שלהם.. ואז ביומולדת שלי הזמנתי אותם אליי והזמנו פיצה והיה כיף ומצחיק..
עכשיו.. אני בטוחה שלא מעניין אותך איך הכרתי את החברים שלי..
אבל זה דוגמא לזה שלוקח זמן להכיר אנשים.. תנסי למצוא משהו משותף לך ולבנות ההן שנראות לך נחמדות.. תדברי איתן במסנג'ר.. תקבעו לצאת מתישהו.. ועם הזמן זה יתפתח

עזרה דחוף!!../images/Emo54.gif

טוב אז ככה, יש ילדה בשכבה שלי שהיא ממש נחמדה,והיא לומדת איתי בצרפתית. היא יש בה לידי אפילו כמה פעמים אז דיברנו ..אבל לא הרבה. הבנות שאיתי בקבוצה בתנועה הן איתה גם בכיתה,ובקיצור איך אני יכולה להתחבר איתה? אבל היא עכשיו לא יושבת לידי.

למעלה