לדור

../images/Emo54.gif לדור ../images/Emo57.gif../images/Emo70.gif

היי דור! איפה אתה? אתה לא חושב שכדאי שתשקיע קצת יותר בפורום ? מה קורה עם הגלריות ? עם הקישורים ? עם הכתבות? כלום לא זז אתה יודע אתה יכול להשתתף קצת יותר בפורום חוץ מ" היי " ו" תודה על התמונות"
זאת הדעה שלי ואני חושבת שאני לא היחידה שחושבת ככה... אז כך לתשומת
.

perrinat

New member
אגב../images/Emo103.gif

התמונות בגלריה עדיין לא הסתדרו...... רואים איקסים.....

לאה 13

New member
גם אני חושבת כמו

אלה ולמרות שדיברת איתי לא אכפת לי שיביאו לך מחמאה מחאמה מביאים היא נשכחת אבל הכעס גובר

smgfan

New member
צודקות לאללה!

דור, אין לי משהו נגדך, אבל אתה באמת לא משתתף מספיק בפורום, יחסית למנהל פורום. ובאמת מה עם הגלריות? כבר כמה פעמים הערנו לך שלא רואים את התמונות! אם אין לך זמן, אז פשוט תגיד- אני אבין! אבל תגיד משהו!

dor302

New member
תראו../images/Emo70.gif

חוץ מפורום זה אני מנהל עוד פורום שקוראים לן וואי בלילה וכעת אני מנהל עוד פורום נטליה. איני יכול לעשות שירורים ענקיים ולהשיג תמונות נדירות כל יום או פעם בשבוע. אני לא ממש מעריץ את שאקירה כמותכם אבל אני מעריץ אותה כמו כל מעריץ רגיל שואהב את השירים שלה אוסף עליה וכו.... אבל לא שרוף עליה
בכל מקרה בעוד כמה ימים תצטרף מנהלת חדשה לפורום והיא "תעורר" אותו תוסיף לו תכנים רבים כמו שאתם רוצים
אם יש לכם עוד בעיות אתם מוזמנים לשרשר פה

לאה 13

New member
דור זה שאתה מנהל פורומים ולא

משנה כמה זה לא אומר שמי שתיהיה או יהיה מנהל או מנהלת הפורום תעשה לך את כל העבודה או תעורר את כל הפורום ברגע שאתה נהפך למנהל פורום תפקידך להופיע בו ולא רק היי ותודה

למעלה