הפורום הזה מתחיל להתייבש... אז לקראת העונה החדשה בואו נעשה סקר קטן (מקווה שעדיין לא עשו כזה...), וגם כדי שנכיר קצת כי אני כותבת פה לפעמים אבל לא מכירה את השמות של האנשים! אז:
שם:
באיזה עונה התחלתם לראות את סברינה ולמה? (בגלל הכשפים, בגלל איזה שחקן... או סתם כי שעמם לכם): נ.ב. ראיתי שמישהו עשה פה סקר הכרות, בגלל זה שמתי רק שם וגיל...
באיזה עונה התחלתם לראות את סברינה ולמה? ראיתי מדי פעם פרקים בערוץ הילדים סתם כי עניין אותי הקסמים, ולא ידעתי כלום על הסדרה, ובערך בעונה השנייה התחלתי לראות קבוע ולא לפספס אף פרק, בהתחלה בגלל סיילם כי אני נורא אוהבת חתולים, אחרי זה התחברתי לכל השאר (אני עדיין הכי אוהבת את סיילם!). תמיד זה היה ברבע לשבע בערך... ואז גם ראיתי את השידורים החוזרים כדי להשלים, ואת העונה החמישית בערוץ 3, ואת השידורים החוזרים שלה. עכשיו אני כבר מכורה, אבל עדיין סיילם הכי בשבילי! הוא כזה מאמי...
שם:קים גיל:8 באיזה עונה התחלתם לראות את סברינה ולמה? (בגלל הכשפים, בגלל איזה שחקן... או סתם כי שעמם לכם): לא יודעת... פעם ראיתי פרק אחד ומאז אני מרותקת לסדרה
רגע אני לא מבינה, אנחנו 3 אנשים בפורום? גם אם אתם לא יודעים מה לכתוב תענו! לפחות רק שם וגיל, שנדע שאתם קיימים! אה, ואין בעיה עם אנשים בני 17... סברינה מתאים לכל גיל!