מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע טוב לכולם

whynot5

New member
אההמ.. אהממממ...

בסוף הגעתי גם לפה...
שיר השבוע שלי, של אינפקציה
ככה מפנקים, אין עליו! שיר השבוע שלי, לא של אינפקציה
תתנו לו צ'אנס.. עוד משו שעשה לי ת'שבוע
למי שעוד לא ראה ת'סרט קטע מהסרטים [יש מישו כזה?!] אוצו רוצו לראות! משו שהרס לי ת'שבוע
הידיעה שיש לי המון דברים להשלים עד סופ החופש....
משו שאני מחכה שיקרה
אההממ.. אההמממ..

Slim Jim

New member
השבועי שלי...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? שקם מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? פריז בלהבות של רמי פורטיס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסקס, הסמים הרוקנרול של יום שני. (מי היה מאמין שיום שני יכול להיות כזה טוב. מאנדיי מאנדיי... וויש איט וור סאנדי) משהו שהרס לכם את השבוע- ביטלו את המצלה שארגנתי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חוזרים מפולין...לאפטר פולין :]

Freaky Styley

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? שוקי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? Hakuna Matata תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- Dire Straits - Sultans of Swing משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- גיטרה חשמלית...:) שבוע טוב לכולם

צלילוש3

New member
../images/Emo151.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? זכוכיות על הלשון מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? בחור לבן-של פיטרוט
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>לאדעת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר-צופן דה-וינצ'י משהו שהרס לכם את השבוע-שלא יצאתי כמעט כל השבוע מהבית משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לראות את מיטלללל

Maytallll

New member
../images/Emo99.gif שבוע הבא רק ../images/Emo10.gif

וגם פה ניצלוש"ע
אני עוזבת. עד לשישי.

heaven is here

New member
הא הא

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ורד
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? pink floyd- hey you
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פסטיבל הבירה וטיול לכינרת מגניב
משהו שהרס לכם את השבוע- סתם מצב רוח ואיזה עבודה לבצפר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- השבוע? שייגמר וזהו.

Claw of Death

New member
טוב אז ככה....

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? לא יודע איך קוראים לשיר הזה של פורטיס משהו עם ארטיק ארטיק תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? תמונה של אינפקציה בשקיעה במופע שהיה בניצנים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מפגשיר בערוץ 24 אחלה תוכנית משהו שהרס לכם את השבוע- רציתי לראות את הסרט הארי פוטר 3 אבל לא מצאתי את הסרט בשום מקום אוף... האכזבה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא אני אכבוש את העולם כי עכשיו יש לי שנורקל וציידנית

Slim Jim

New member
שלמה נוסע על משאית מפלסטיק

מתל ברוך ועד בית אל...

../images/Emo121.gifמשאית פיננסית

רמי פורטיס ושלומי ברכה מתוך האלבום "רץ על הקצה"

Sheygets16

New member
../images/Emo120.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ככה מפנקים. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? יוני בלוך ואפרתגוש - נוף אחר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: מצורפת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
האמת שעכשיו ראיתי את הסרט על אביב גפן אחרי איזה שנה שלא ראיתי אותו.
משהו שהרס לכם את השבוע: הפסדתי אבודים ;[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אילת !!!!

יאמיאמיאמי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?שוקי
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? HIM - Join Me תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממממממ אין :\ משהו שהרס לכם את השבוע- לא עולה לי בראש[נו הרגע קמתי]
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- סוד.....

AvtipuS

New member
ווא ווא

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? פולנים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? RHCP-Californication תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש- לא יודע עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודע משהו שהרס לכם את השבוע- לא משנה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא משנה

בלע?

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?זה היה ביתי:) מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?מיתר קרוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אממ לאדעת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אהבתי תסרט טקסי בניו יורק חחח משהו שהרס לכם את השבוע-אממ כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הערב כדי ללכת לישון בשעה נורמלית

למעלה