מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה בחיפה
מסר לאומה

פרקשון

New member
שאאאבועעע טוב

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - בקבוק עליי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - בובה מפח של הקספרים משהו שהרס לכם את השבוע - בית ספר? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הקספרים מתאחדים שוב מגיעים להופעה בחיפה - לא מסר לאומה - אזרחות זה חרא

ס ט י י ק

New member
...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)שתיקה-אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>נה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו...קספר האדום
משהו שהרס לכם את השבוע:מתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חופש!!
מגיעים להופעה בחיפה :מה יש עוד אחת?
מסר לאומה:תשושו.

צלילוש3

New member
../images/Emo153.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? שלי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? את יפה של שייגעצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? פצעים ונשיקות של מוניקה סקס! משהו שהרס לכם את השבוע? המורה שלי למטמתיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אמממ... כלום מגיעים להופעה בחיפה? לא
מסר לאומה? אני שונאת את בני גורן...

../images/Emo54.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
נורא התגעגעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
אלגי'ר - דם על הים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
אלג'יר משהו שהרס לכם את השבוע
התאבדות של ידידה אית הטובות שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
נפגש עם מישו
מסר לאומה
איף

../images/Emo29.gif...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? אין לי. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? פורטיסחרוף - יומו של העכבר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הדיסק של פורטיסחרוף- 1900 משהו שהרס לכם את השבוע? המבחן בתנ"ך משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? פסטיבל תקשורת. מי מגיע? מגיעים להופעה בחיפה ? נופ מסר לאומה ? שומן זה סמל מעמד!

heaven is here

New member
מהנשמע

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נקרופיל ברור מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)שירי מימון-השקט שנשאר:$ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? המ ספר- "שאהבה נפשי". מצויין. משהו שהרס לכם את השבוע? מישהו.בערך:/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? חופש
מגיעים להופעה בחיפה ? איזו
מסר לאומה. מאירולז

zoe5

New member
בני גורן-לא נסלח ולא נשכח-ענק!!!!!!

ולהלן ההמלצות שיר השבוע של אינפקציה-אנינורא התגעגעתי לא של אינפקציה-blood of brothers של איירון מיידן עשה לי את השבוע-אין לי מושג מה זה היה אבל הייתי בהיי! ולהלן דיסק מומלץ-אודיו סלייב-שירים כ"כ טובים:):):):) הרס לי את השבוע-החום,הבירה של יום שישי,וחוסר ההחלטיות שלי:) מסיבה ושההורים נוסעים לסופ"ש:):):):):):) לא באה=/להופעה של חיפה מסר לאומה:אני שחור משמע אני קיים!

לה לה לה

שיר השבוע של אינפקציה
הברוך של סלקום (סלט של כרוב) שיר השבוע באופן כללי
אטליז- בולשביקים תמונה שאהבתי
מצורפת בזאת עשה לי את השבוע
פרוזן יוגורט עם תות ומנגו , לכו לקנות. הרס לי את השבוע
אה, מצונזר והכל שבוע הבא
שהאתר של אינפקציה יופיע בעיתון הופעה בחיפה
לא תודה מסר לאומה
אנרכיה ומוות נעים לכולם

כוס אמא של האתר הזה, שלי באמת

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - עין הנמר מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - Epica - Solitary Ground תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אתם רואים בצד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - Helloween - Pumpkin songs משהו שהרס לכם את השבוע - דיכי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - חג מעלות קן טבעון אימפריה *קשוח* מגיעים להופעה בחיפה - רוצה, לא
מסר לאומה - תעשו ביד, כי הכח בימין!

Gefi Giraf

New member
אלדד? |עוף|

חה! איש מצחיק. מה שלומך? וגם כשאני לא בתנועה, אני אקבל את שילוב המילים קן טבעון ואימפריה באותו משפט אלא אם כן חוצצת ביניהם המילה "לא"

Gefi Giraf

New member
זה קובצ'י...

בלי א. ואני לא פריק. אני פשוט מיוחד... שלומי מצוין. ושלומך?

../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): קיפוד קרח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): Sonata Arctica - Letter to Dana תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
תמונה ענקית. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע: עומס, אין זמן לכלום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : השבוע, מחר
- היהודים ברמת גן. מסר לאומה : מתמטיקה זה מוי כיף.

למעלה