מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים למפגש ב20.10
מסר לאומה

פונצ'יקק

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)- לא נראלי שיש כזה.
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)- inme-world is a chamber
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של הקספרים!!!!! חזרתי לפני כמה שעות, היה כלכך מדהים
משהו שהרס לכם את השבוע יומכיפור.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - אין משהו מיוחד..
מגיעים למפגש ב20.10-
מסר לאומה- גברים יפים בחצאית סקוטית קצרה עושים לי את זה!!!!! [אורן ברזילי. נקודה.
]

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאיף....

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
זה עושה לי שמח
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
אוכלת מהצד - השוונג של הפיתה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
בכיף - הדיסק
משהו שהרס לכם את השבוע
מישו מהשיכבה התאבד
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מפגש
מגיעים למפגש ב20.10
כן
מסר לאומה
חיים מעאפים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יש להכניס נושא להודעה

שיר השבוע של אינפקציה: יודה לא של אינפקציה: 'הלילה לא, הלילה לא אשכב לישון, עלית לי בזכרון'.. איך קוראים לו? תמונה מצ"ב הוברט הוברט עוד משהו השבוע: משפחת סופר על, גדול! הרס את השבוע: יום כיפור שבוע הבא: עוברים דירה!!
מפגש: נראה. מסר: ילדים, תצחצחו שיניים פעמיים ביום. זאת הולכת להיות הפעם הראשונה שאני לא שוכחת את התמונה :)

sabag12

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

zoe5

New member
zoe in the sky with dimonds

לא אני לא על סמים,אני יודעת שמדברים פה על סמים בלה בלה בלה: מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)מממ ורד מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)הוא-של שוטי הנבואה ואיזבו,שיר ענק! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אממ המלצות,קומונת מעגלי קסם,אחד הדברים! אהה וגם קליפים שלfinal fantAsy משהו שהרס לכם את השבוע-הרס,ממ נפגשתי עם ידיד ודי נראה שהוא סבל חחחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אני נוסעת לפולין,ויש פגישת פורומים! מגיעים למפגש ב20.10-בטח שאני באה! מסר לאומה -אהבה ללא תנאים,זו אהבה אמיתית.

פרקשון

New member
טרטעטרטעטרטערטערטע

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - אין האמת מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - מחרוזת שירי אנגלית של הקומדי סטור משהו שהרס לכם את השבוע - בית ספר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - חופש! מגיעים למפגש ב20.10 - אולי מסר לאומה

אני..

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ולמרות הכל מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? Scorpions - When You Came Into My Life תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? לא יודעת משהו שהרס לכם את השבוע? יום כיפור משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? סוכות! מגיעים למפגש ב20.10? מקווה שכן. מסר לאומה? אל תצומו בכיפור! למרות שזה לא כ"כ קשה!

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): "מה לאכול" מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): Story Of The Year - We don't care תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:המ... הדיסק החדש של Story Of The Year משהו שהרס לכם את השבוע: אני וחברה שלי יצאנו לפסק זמן. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : הופעה של אינפקציה בבארבי מגיעים למפגש ב20.10: לא מסר לאומה : אל תעשנו סמים

orkerist

New member
ווואאאמממממממ

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? שמיים- בוטן מתוק תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק- קרח 9 של קרח 9[כמה מפליא], דיסק שמח ולא כבד עם שירים יפים
משהו שהרס לכם את השבוע- אני לא אוכל ללכת לקספר מחר=( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מפגש פורומוניקה, כצפ"ת מגיעים למפגש ב20.10? לא מסר לאומה- "יהיה לכם כל כך חם עד שלא יהיה לכם קר" קונפוציוס ברגעיו הטובים.

שלי (אגב זה עם הקומדי סטור - מלך)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - עוד יום בחיי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - מופע הארנבות של ד"ר קספר - אדום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - אין לי כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - Symphony X - Divine wings of tragedy משהו שהרס לכם את השבוע - אני לא יכול ללכת להופעה של קספר יום שבת
, אז מה עם הייתי לפני שבוע וחצי? בא לי שוב! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מפגש פורום פאוור מטאל 26.10, שליטת על. מגיעים למפגש ב20.10 - לא
, וממש רציתי, אני יכול לבוא רק לאחד. מסר לאומה - פריקים זה עם מצחיק.

למעלה