מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה בבארבי
מסר לאומה

zoe5

New member
יום מעולה:)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)טניס! מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)kiss from a ross תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-קניתי חולצה של פינק פלויד,והיה מפגש של הפורומים משהו שהרס לכם את השבוע-הרס....שהיה צקי לאבין ופספסתי:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פוליייייייייייייייייייייייין מגיעים להופעה בבארבי-נופ=/ מסר לאומה-ציקי לאבין תעשה לי קסדה!

heaven is here

New member
הופה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
נקרופיל
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
יוני בלוך- מגרד
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הופעה של יוני בלוך
הוא ממש עושה כיף! משהו שהרס לכם את השבוע
נה.עזבו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מבחנים וחג מגיעים להופעה בבארבי
לא
מסר לאומה

אני נורא התגעגעתי אליך

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? התגעגעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? מה שקרה-אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הסופ"ש שהייתי בת"א משהו שהרס לכם את השבוע? שלא הייתי במפגש פורום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אוף לא מחכה לשבוע הבא - יש לימודים
מגיעים להופעה בבארבי? כבר היה. ולא, לא הייתי. מסר לאומה? לעשות הרבה קניות: זה בריא וזה טוב לנפש!

moshit1

New member
../images/Emo26.gifנמ.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)- בכיף מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)- לאט לאב אין- כנסית השכל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ת''א
והרבה משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הצלחתי לעשות עגיל בלשון בסוף ]; משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - אמממ להיות יום אחרי המבחן בתנ''ך? מגיעים להופעה בבארבי -אממ מסר לאומה - כואב לי הגרון ];

ווואווואוואווו

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה):קיפוד קרח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)Stratovarius -Father Time תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של אינפקציה. משהו שהרס לכם את השבוע-העובדה שיש לי שבוע הבא מבחן בתאוריה במוסיקה ואני בקושי יודע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - אין לי מוסג מגיעים להופעה בבארבי - בחנוכה כן! מסר לאומה :תגיעו למפגשי פורום!

המומלצים שלי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ולמרות הכל. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? Skunk Anansie - Just Because You Feel Good תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> תמונה של אבא שלי מאילת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הספר של מיכל שלו-שבועת רחל. אחלה ספר! וגם חגגתי יום-הולדת.מומלץ! משהו שהרס לכם את השבוע? לא נסעתי לבראשית(אבל זה כבר שבוע שעבר) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא הופעה של חמי רודנר ויהלי סובול בבארבי מגיעים להופעה בבארבי? הגעתי. מסר לאומה- אי אפשר לחטט באף עם ציפורנים ארוכות.

שלי!

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? עין הנמר מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? Story Of The Year - Five Against The World תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הדיסק של Bullet For Valentine בשם The Poison משהו שהרס לכם את השבוע: הרבה דברים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חוזרים ללמוד מגיעים להופעה בבארבי: כבר הייתי שם. אבל אני יגיעה גם בחנוכה. מסר לאומה: תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים משו דפוק!

למעלה