מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אסף)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אסף)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
קנית כבר את הדיסק החדש
מסר לאומה

../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אסף)? סדר יום. מה שיר השבוע שלכם (לא של אסף)? דמיאן רייס - I Remeber תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? לא. משהו שהרס לכם את השבוע? האנשים הרעים שעובדים בקסטל
והופעה שממש רציתי ללכת אליה התבטלה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? יום ראשון הופעה של עברי לידר
. קנית כבר את הדיסק החדש? כן
מסר לאומה? מצאתי עם מי ללכת להופעת פסנתר של אסף, יש עוד תקווה
.

N o l o g o

New member
לא מעניין בכלל חח

אין מה שיר השבוע שלכם (לא של אסף)
כנסיית השכל - איך זה מרגיש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
ממ היו הרבה דברים טובים השבוע..נראה לי ההופעה של כנסיית השכל. משהו שהרס לכם את השבוע
וגם כאלה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לעבור את מחר. כלכך הרבה מקומות להיות בהם. כולה 24 שעות
קנית כבר את הדיסק החדש
לא. מסר לאומה
ממ כשקר בחוץ, תישארו מול החימום חח

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

אין
מה שיר השבוע שלכם (לא של אסף)
זבל-פרח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
קניתי את הדיסק הכחול של קספר
הספר של אביב גפן כזה טווווב
משהו שהרס לכם את השבוע
ילדה זונע אחת כותבת עלי דברים בבלוג שלה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
חזרה ללימודים
אני רוצה לראות את כולם.. קנית כבר את הדיסק החדש
לא
מסר לאומה: אני רעעעעעעעעבה

../images/Emo74.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אסף)? חלום כהה מה שיר השבוע שלכם (לא של אסף)? אין לי שום סיכוי - שחם אוחנה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הביוגרפיה של אנתוני קידיס שאני קוראת כבר חודשיים חח... משהו שהרס לכם את השבוע? הטיפשות שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? לפגוש את חבר שלי
קנית כבר את הדיסק החדש ? לא...אין כסף מסר לאומה ? חיו ותנו לחיות

למעלה