מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

pishkashit

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

האמ.. לא אומרת כלום מסתבר
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
keren ann- not going anywhere תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "שירה של לילה".. ספר ממש חזק. והאמ הדיסק של בית הבובות
משהו שהרס לכם את השבוע
הידיעה שעוד שבוע אני מתגייסת ;[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
אהההההה אני מתגייסת! אבל אני לא מחכה לזה ב-כלל. אולי כל מיני מפגשים כאלה עם חברים וזה בא להופעה הקרובה מסר לאומה

xdye1

New member
../images/Emo4.gif

לא שמעתי מטרופולין השבוע.. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
Sugababes-Angels With Dirty Faces קיצרתי

daf16

New member
me :)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-מלאכים
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-fix you coldplay
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>הוספתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט:טרויה
משהו שהרס לכם את השבועכלום. היה אחלה שבוע.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא ממש..
בא להופעה הקרובה- בבאר שבע? לא חושבת. אולי להופעה באונ' ת"א.
מסר לאומה- אל תעשו קצוות אדומים! הם דוהים אחרי שבוע והופכים לכתומים.

scoobysnax

New member
השבוע שלי

תעצמי עיניים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
הכחול האפור הזה/סיוון שביט, וגם כשאני איתך/ביקיני תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
הממ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הופעה של יוני בלוך ב19.10. היה כה טוב משהו שהרס לכם את השבוע
הממ.. כן, כמה וכמה כאלה..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
28.10 הופעה של דניאל קורן בתאטרון תמונע ת"א. תבואו! בא להופעה הקרובה
לצערי כנראה לא
מסר לאומה
לא לשכב עם אנשים שאתם ביחסי חברות איתם. פשוט לא!

boopy 1

New member
אני גם רוצה לענות

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? כתמים בשמש מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? alin תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? אא.. ספר בשם רחמים. משהו שהרס לכם את השבוע? חברה שלי עזבה את העבודה ונשארתי לבד... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? ההופעה של מטרופלין באוניברסיטה.. או שאולי זה עוד שבועיים..? בא להופעה הקרובה ? ברור.. מסר לאומה ? כמה אבק כמה אבק..

אוגי69

New member
גמני רוצצצצצצה!

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) לא אומרת כלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) היהודים-where do you go תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין אנלא כ"כ בבית ואין לי כ"כ גישה לאינטרנט רק לפעמים בסופי שבוע עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו כל הסדרה של הספרים של "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" משהו שהרס לכם את השבוע כן , זרקו אותי בSMS משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא לא במיוחד.... בא להופעה הקרובה מקווה מסר לאומה תאהבו אוגי

bAruLi

New member
אני ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)?- בלי לומר מילה
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-משינה-אני עף
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של בית הבובות והדיסק של פיטר רוט. משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין דבר כזה
מבחן במתמטיקה והיסטוריה בע. בא להופעה הקרובה-הלוואי
אני בטיול שנתי. מסר לאומה-לפעמים עדיף לשתוק

סתיף

New member
קצת באיחור אבל גם אני עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לא אומרת כלום.. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- שיר של אירוסמיט לא זוכרת איך קוראים לשיר אבל בקליפ יש את האסטרונאוטים שבסופו של דבר מתים..עצוב.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-יש לי יומולדתתת
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין..סורי... משהו שהרס לכם את השבוע- חוץ מבוחן ושני מבחנים כלום... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעור עם המורה הכייי חמווווד בא להופעה הקרובה-אם היו מופיעים בראשון אז כן... מסר לאומה-תחיו את היום כאילו אין מחר...

למעלה