מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

פרקשון

New member
יאללה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - השומר של הגן (של ברי) משהו שהרס לכם את השבוע - מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שבת בא להופעה הקרובה - לא ברור עדיין מסר לאומה - לכו לישון

Slim Jim

New member
איזה שבוע!

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) עין הנמר (לא גרסה מחודשת) מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) חומוס עם פטריות של לוקאץ' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו: ראינו סמוראי ג'ק במיוט ושמנו שירים במערכת. פתאום היה עין הנמר וזה כ"כ התאים. בדיוק התחיל איזה קרב כזה. זה נראה כמו סימן מאלוהים. ממש פסקול... משהו שהרס לכם את השבוע:כל המבחנים האלה! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מיונים בצה"ל בא להופעה הקרובה: לא יודע. מסר לאומה: הסטייק הזה צמיגי וכלל לא רך...

Gefi Giraf

New member
ושל הג'ירף...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? פולנים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? כל הזבל עלייך-סינרגיה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ---> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הופעה של סינרגיה שהייתי בה ביום שישי משהו שהרס לכם את השבוע? השבוע שלי רק התחיל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אין משהו ספציפי בא להופעה הקרובה? לא יודע מסר לאומה? אני שותה רק ישראלי. גולדסטאר-כי כסף ואידיאולוגיה כן הולכים ביחד!

צביקה פיק

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? התגעגעתי. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? מרסדס בנד-מלאך תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו קניתי ספר חדש שקראתי בעבר ונקרא שמוט לסת, של ג'ים קניפפל ואני ממליצה עליו. מאד. משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- סוף המבחנים בא להופעה הקרובה- הכוונה לבארבי בחנוכה? יש עוד מלא זמן..אם יתאפשר אני בהחלט אבוא. מסר לאומה- למה ארי בחר את מרי? למה?!?!@#?!?#?#? טוב נו.

שובי דובי יה יה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)- זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)- Nightwish- She is my sin תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <הגיטרה הכי יפה בעולם בערך> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סקס? משהו שהרס לכם את השבוע-מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא יודע בא להופעה הקרובה - כן נראה לי מסר לאומה - "לא נעים לשכב על קן נמלים כשהבשר חשוף"

FreeLanceR2

New member
שלי ../images/Emo105.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): sonata arctica-Black sheep עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט- this is spinal tap משהו שהרס לכם את השבוע:סתם משהו טיפשי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שום דבר בא להופעה הקרובה:בטח מסר לאומה: אל תשחקו סוליטר עכביש!

WonderBoY X

New member
כל הכבוד לצה"ל..!!

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) אציטון מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) Papa Roach - Revenge תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו ...אמממ... להקת התולעות...!!!! משהו שהרס לכם את השבוע?לוח המבחנים נכנס לתוקף..!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? הופעה+מסיבה בא להופעה הקרובה ?כה....רוב הסיכויים.. מסר לאומה?לכו להזדיין ...אוהב אותכם...

למעלה