מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

בּוּ ראשונה.

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) יפן ותעצמי את העיניים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) צרפת- אלג'יר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> שלי! פחחחח. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משוואה עם נעלם- אורי אדלמן. ספר מעולה. משהו שהרס לכם את השבוע לחזור הביתה ביום חמישי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא לנסוע לדייב.איף. בא להופעה הקרובה אולי.יכול להיות. מייבי. מסר לאומה איזה מרמרות ועוד חורף!

boopy 1

New member
גם אני פה..

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? בלי לומר מילה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? הוא- שוטי הנבואה ואיזבו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו ? ספר משחק המושבעים של ג'ון גרישם.. משהו שהרס לכם את השבוע? פיפסתי את ההופעה בת"א..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? שיגיע סוף שבוע.. בא להופעה הקרובה ? כנראה שלא.. מסר לאומה ? עזבו שטויות תיהיו ג'ובניקים..

ברוש15

New member
../images/Emo9.gif

חזירים.. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
סיגפו-בית הבובות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
אש חיה-רם אורן!!!ספר מעולה!!! משהו שהרס לכם את השבוע
אמממ שאני רוצה להקליט משו אבל הוידיאו מת!!!ושהמסנג'ר שלי מת אז אני לא יכולה לדבר עם אנשים!!
אמממ מה שרציתי השבוע כבר היהי היום...אמממ וביום שישי יש הופעה של הלהקה שלי[לריקוד לא מוזיקה] אז גם לזה אני מחכה...
בא להופעה הקרובה
לא בטוח..:-\ מסר לאומה
אממממ אוטובוסים בתל אביב זה רע!!!

EurO

New member
שלי../images/Emo26.gif

תוך דקה
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
Depeche Mode - Suffer Well (מתוך Playing The Angel החדש, מומלץ בחום!) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> התמונות של מטרופולין בפליקר שלי, ואתם סתם מוזמנים להציץ בשאר התמונות
תהנו עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו האלבום החדש של דפש מוד- Playing The Angel. אחד האלבומים הטובים שיצאו השנה..מומלץ
משהו שהרס לכם את השבוע
צו גיוס זמני
אבל ממילא זה ישתנה מתישהו, כי עדין לא קיבלתי את המשך המיון למודיעין. משהו שעשה לכם את השבוע
ההופעה באוניברסיטה, הדיוידי שנתתי לאפרת ליומולדת, ואממ..קיבלתי רישיון
שייגמר עוד שבוע מתיש ומלא מבחנים
בא להופעה הקרובה
מתי
מסר לאומה
טוסו ליפן, כי אין לאן

מילי17

New member
../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) מלאכים. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) תמיד אוהב תמיד נפגע" של איגי וקסמן. החדש. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הכפול של המכשפות פשוט דיסק מצוין. משהו שהרס לכם את השבוע- בי"ס. איף. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - טיול לגולן ואולי הופעה של היהודים. בא להופעה הקרובה - אולי, אם לא ביום שישי. מסר לאומה . רן שמן. שבוע טוב

xdye1

New member
../images/Emo40.gif

"כל דבר" מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
החדש של מדונה משהו שהרס לכם את השבוע
לא היה דבר כזה[= משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לא משהו ספציפי בא להופעה הקרובה
לא

למעלה