מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

zoe5

New member
wow i feel good

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
-הממ ורד^_^ מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
crazy הקאבר שאלניס מוריסט עשתה לסיאל. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
-סיימתי את הספר האלכימאי,ספר טוב סרט-מדריך הטרמפיסט לגלקסיה קיבלתי 80 בספרות משהו שהרס לכם את השבוע
-הרס,היה לי מצברוח רע אבל זה היה כנראה רק בשביל שאני אגיע למן סוג של הארה שאם אני אביר אותה פה בכתב יסגרו את הפורום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
-מבחן בתנך,הזדמנויות חדשות,לא מצפה לכלום. מה שיגיע יגיע. בא להופעה הקרובה
-אם יהיה עם מי אז כן. מתי ואיפה? מסר לאומה
-"השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני עלות השחר"(מתוך האלכימאי....תבינו לבד מה הוא אומר)

heaven is here

New member
אניייייייייי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נקרופיל! מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? ג'יימס בלאנט- גודביי מיי לאבר [אין לי כח באנגלית זובי] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו. סיימתי עוד ספר נחמד
"התוכי של פלובר" משהו שהרס לכם את השבוע? עבודה ענקית לשלושה שבועות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? הופעה! אחרי 4 חודשים! בא להופעה הקרובה. עוד לא יודעת:) מסר לאומה? צ'אי מסאלה

למעלה