מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

ניניני

קיפוד קרח ופולנים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
Dead boy's poem - Nightwish משהו שהרס לכם את השבוע
כלום!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מבחן ענק בהטוריה? אהמ. לא יודעת... אין אצלי משהו מתוכנן הכל ספונטני :) בא להופעה הקרובה
לא יודעת... מסר לאומה
ספונטניות. והרבה!

השבוע שלי(?)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? פולנים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?Led Zeppelin - Thank You תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הופעה של דניאל סלומון. היה חביב
משהו שהרס לכם את השבוע? מבחן בתנ"ך. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? לגשת לתאוריה. בא להופעה הקרובה?
מסר לאומה? לא טוב להיות יותר מידי טובים

Slim Jim

New member
אממ... אפשר להשוות את זפלין לשלום

חנוך. עיקר היצירות הטובים שלהם הם עם אובר-דרייב. יש יוצאים מן הכלל כמובן. שיר ללא שם, rain song. אבל בגדול השירים הרוקיסטיים שלהם יותר... פשוט יותר...

פרקשון

New member
הריק בעולמי מלא מלא בתוכן!

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)-קיפוד קרח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)-ברי סחרוף(
)-מפנה מקום משהו שהרס לכם את השבוע-עישנתי שוב :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מג'יקל מיסטרי טור בבארבי ת"א בא להופעה הקרובה-לא יודע מסר לאומה-תדליקו נודים

מומלצי השבוע

אין לי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
בית הבובות-בית הבובות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> תמונה מהסרט הרביעי של האריי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליוסתם שבוע חרא... משהו שהרס לכם את השבוע
השבת הכי נוראית שהיתה לי עד היום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
ללכת לקריון בא להופעה הקרובה
הלוואי מקווה מאוד שכן מסר לאומה........לחיות זה לא תמיד נחמד

zoe5

New member
בתופים ובמכולות

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) פירמידות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)coffe&T.V blure תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ:עצה חמה מכל הלב-תבדקו תמיד מה שכחתם בכיס עליו משהו שהרס לכם את השבוע -מסיבה בקיור,ו..הייתי צריכה לראות שם מישהו חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -אלוהים מגיע חחח בא להופעה הקרובה -אם יהיה עם מי ותקציב אז ברור שכן מסר לאומה -תמותו! סתם,אני אוהבת אתכם

Slim Jim

New member
ככה מפנקים

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - ככה מפנקים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - אביתר בנאי / אקדח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו. MEAD ROCKS! משהו שהרס לכם את השבוע - ... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - ועידת העשוקים זה בשבוע הבא? בא להופעה הקרובה - לא יודע מסר לאומה - MEAD ROCKS!

למעלה