מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

של ג'ים

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - נקרופיל מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - Angra - Nothing To Say תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - Epica,
משהו שהרס לכם את השבוע - מבחנים :\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הופעה של אינפקציה, בתקווה אני אלך בא להופעה הקרובה - בתקווה מסר לאומה - ועמרי הנגבי, תופפיסט חרא.

שמיקי

New member
אוו אני...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) היום שלנו (למדתי לנגן אותו) מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) jamiroquai- virtual insenety תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה על דיסק.. close to the edg - yes דיסק מדהים! כ"כ! יש בו הכל! במיוחד לאוהבי פרוג
משהו שהרס לכם את השבוע- שומדבר:) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - צו ראשון ביום ראשון- מחכה כדי שיעבור כבר

Slim Jim

New member
Close To The Edge

אחלה אלבום, באמת. מצטרף להמלצה. לא רק למי שאוהב פרוג. יצירה שבסוף בא לכם כבר לגמור!

שמיקי

New member
אמרתי במיוחד.. לא רק למי שאוהב:)

ואתה כ"כ צודק!! גררר לגמור מזה אגב בדיוק היום מצאתי את זה בגיטרה, i'm happy

heaven is here

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? מטרופולין-בלי לומר מילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? אמ,הייתי בהופעה של מטרופולין עם דנה ברגר והיה ממש כיף משהו שהרס לכם את השבוע? כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? אמממ אנשים
בא להופעה הקרובה? עוד לא יודעת
מסר לאומה

לה לה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) בקבוק עליי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) אני חולם על נעמי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע האייפוד שלי מת!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא להתפטר מהעבודה! בא להופעה הקרובה אה, אולי . בבארבי בטוח! מסר לאומה

zoe5

New member
מומלץ....

של אינפקציה-זה מתבקש "שלי"!!!!!!!!!!!!!!!11 לא של אינפקציה-stop crying your heart out-oasis סרט-הסכינים המעופפות.הרגע סיימתי לראות אותו סרט יפני טוב!!!!!!! הרס את השבוע-מבחנים חחחח שבוע הבא-שקט? בטח באה_אם יהיה עם מי)להופעה הקרובה מסר-פעם אתה למעלה,ופעם אתה למטה...תשתדל לנצל את הלמעלה כמה שיותר.

נתגבר על המשבר.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - סלט של כרוב מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - soad - vicinity of obscenity תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ממממממממממ.... הוםפרייז.... ארררר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - הדיסק החדש של system of a down משהו שהרס לכם את השבוע - שהמפקד שלי חזר אתמול ב-17:20 ורצה שאני אעזור לו. חצוף. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הופעה של yidcore!!! בא להופעה הקרובה - בגאלה לא, בבארבי כן. מסר לאומה - לף בראון

../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
אם הדרך מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
שובי אל ביתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא בא להופעה הקרובה בבארבי כן מסר לאומה ב"ש זה רעעע

למעלה