מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

zoe5

New member
תה תה תה תה תה דם!

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) live forever-oasis תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ ספר?אין,דיסק?מלחמת העולמות! וואטאבר-תישנו בכל שיעור שאתם יכולים להרשות לעצמכם! משהו שהרס לכם את השבוע-המורה להיסטוריה חזר לתפקד חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -הופעה?מסיבה?משהו? בא להופעה הקרובה -אם יהיה עם מי! מסר לאומה אל תמותו מהר כי אלוהים צריך להרוג אתכם

B a m b o o o k

New member
../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? שלי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? משקאות חריפים של שייגעצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? זה לא המלצה אבל זה עשה לי את השבוע...-אתמול הופעה של שייגעצ עם זוהר ואביק והיום אני וזוהר נסענו לת"א לפגוש עוד חברים... משהו שהרס לכם את השבוע? שום דבר?..:) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? לאדעת... אין לי תכנונים בא להופעה הקרובה? תלוי למה אתם קוראים קרובה... אם זאת שמחר אז לא אם זאת שבחנוכה אז כן
מסר לאומה? אני רוצה עוד הופעה של שייגעצצצצצצצ!!!!!!!!!!!

של ג'ים

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - בכיף. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - Nightwish - Ever Dream תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - הלהקה האמיקאים של אורן ברזילי אקס-מופע הארנבות של ד"ר קספר - BenLaVain - www.myspace.com\benlavain, תכנסו, ממליץ מאוד על Sunchild משהו שהרס לכם את השבוע - דכאונות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - חופש בקרוב, לא אכפת לי מתי אבל לזה אני מחכה. בא להופעה הקרובה - אכן. מסר לאומה - קקי בשרימפס זה לא משחק ילדים.

לה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) היום שלנו מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) damage inc תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא עבודה חדשה בא להופעה הקרובה לא מסר לאומה

Apoca1ypse

New member
../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) Symphony x - of sin and Shadows תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - ההופעה משהו שהרס לכם את השבוע - איבדתי את הנגן Mp3 =( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שום דבר...כנראה בא להופעה הקרובה - תלוי איפה מסר לאומה

למעלה